Interpretare vis în care apare un cărbune

0
6665
Interpretare vis in care apare un carbune

Dacă visezi un cărbune aprins înseamnă că vei avea bani mulți, în schimb, dacă este stins înseamnă că vei avea un deces în familie. Cărbunele poate să ducă cu gândul și la vrăjitorie, la multe necazuri, mai ales dacă acesta apare ca fiind folosit, deja uzat.

În cazul în care visezi că faci tranzacții cu cărbune, dai cuiva, cumperi, arunci cărbuni pe foc, visul reprezintă mult noroc, mai ales la locul de muncă. Faptul că vei avea parte de mult succes, e posibil ca situația financiară să ți se îmbunătățească simțitor.

Pe de altă parte, dacă visezi că ai un cărbune aprins în mână înseamnă și că vrei foarte mult să-ți creezi o relație, să ai un partener de viață pe care să te poți baza. Când cărbunele din vis are și flacără mare înseamnă că în viața ta există multe persoane care te pot ataca, vor să-ți facă rău și să te ducă la pierzanie.

carbune

Cărbunele care arde într-un cămin reprezintă multe realizări materiale, iar dacă pur și simplu ai cărbuni în vis înseamnă că toate îți vor merge bine. Dacă visezi cărbune care fumegă acesta prevestește moartea unei persoane apropiate, iar cărbunii din saci în vis înseamnă că vei reuși să ajungi la o înțelegere cu persoanele pe care le consideri dușmanii tăi.

Când visezi o mină de cărbuni înseamnă că este posibil să te căsătorești cu o persoană mai în vârstă, care poate chiar este văduvă, dar care are o avere foarte mare. Un morman de cărbuni înseamnă în general nenorociri, iar praful de cărbune înseamnă că ești o fire ordonată, harnică, iar pentru aceste calități vei fi răsplătită de șefii tăi și de cei din jur.

Carbunele, fiind un material de bază pentru generarea energiei, poate fi interpretat ca un simbol al potențialelor neexploatate sau al resurselor interioare. Poate semnala nevoia de a descoperi și de a exploata talentele sau abilitățile tale ascunse. Totuși, nu este doar un simbol de energie și putere; poate indica și impurități care trebuie curățate sau aspecte ale trecutului care încă îți afectează prezentul.

O altă perspectivă interesantă asupra viselor legate de carbune este conexiunea cu minele. Dacă te-ai gândit la sursa acestui mineral sau ești curios de mediu, te-ar putea interesa să afli semnificația viselor în care apare o mină.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o cetate

O sobă plină cu cărbuni în vis înseamnă că ai parte de relații foarte frumoase cu persoane influente și de o deosebită însemnătate, iar cărbunii stinși din vis mai reprezintă și răutate din partea unor persoane, ori faptul că partenerul de viață este extrem de gelos și posesiv.

Atunci când visezi un cărbune umed înseamnă că vei avea parte de o experiență inedită, posibil frumoasă sau pur și simplu bizară, iar urmările acesteia te vor îngrijora foarte tare, pentru că nu știi la ce să te aștepți.

carbuni

În tradiția românească se spune că atunci când o fată visează că aruncă cărbuni în foc sau că se uită la jăratic aprins înseamnă că în realitate duce foarte mult dorul cuiva. În tradiția persană se spune că dacă visezi cărbuni aprinși, este posibil să primești o frumoasă sumă de bani, poate un bonus de la locul de muncă sau o mărire de salariu, sau pur și simplu o răsplată. Dacă cărbunii sunt stinși în vis, este posibil să te și îmbolnăvești, deci trebuie să ai mai multă grijă de tine.

În altă ordine de idei, atunci când visezi cărbune, mai înseamnă și că ai o serie de griji pentru unele chestiuni neîncheiate din trecut, care acum pot avea urmări grave, sau pur și simplu pentru unele întâmplări care se pot întoarce împotriva ta.

O altă interpretare a acestui vis poate însemna și faptul că este posibil să ai parte de unele modificări în viață, iar acestea se pot dovedi a fi chiar plăcute. Însă cărbunele poate fi văzut și ca o traumă provocată în copilărie, care acum ne produce frustrări ca adulți, o suferință mare care trebuie rezolvată într-un fel.

Mina de cărbune din vis poate dori să facă referire la sufletul omului, la interiorul său, la tot ceea ce poate deține ca om, calități, talente, pe care poate încă nu le-a descoperit. Concluzia fiind aceea că trebuie să încercăm să ne valorificăm mai bine propria persoană, să încercăm să ne descoperim și să ne cunoaștem mai bine, pentru a ne putea folosi la cote maxime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.