Interpretare vis in care vrei sa mergi in vacanta si nu iti gasesti actele

0
779
Interpretare vis in care vrei sa mergi in vacanta si nu iti gasesti actele

Interpretarea viselor in care vrei sa mergi in vacanta si nu iti gasesti actele are legatura cu situatii de uitare sau nesincronizare de lucruri si evenimente. Se spune ca a visa asa ceva denota dorinta nestavilita de a sta in liniste undeva sa te reculegi sau sa iti refaci fortele insa te impiedica aspecte legate de probleme nerezolvate la timp ori negasirea unui loc potrivit unde sa te retragi.

Daca visezi ca vrei sa mergi in vacanta poate insemna nevoia de liniste, inseamna ca ai acumulat un volum de stres considerabil care trebuie neaparat eliminat. In viata reala insa nu poti planifica o astfel de refulare, sau retragere undeva deoarece apar niste probleme in ultima clipa si iti dau peste cap planurile.

Daca te visezi cautandu-ti certificatul de nastere si nu il gasesti e un semn ca nu vei avea liniste din cauza unor probleme de ordin familial, poate copiii se vor imbolnavi sau vor avea de dat niste examene in plus. Daca nu esti casatorit(a) si visezi asa ceva inseamna ca nu vei avea liniste din cauza parintilor ori bunicilor.

De asemenea, visul mai simbolizeaza neliniste din cauza unor greseli sau lucruri necugetate pe care le-ai facut in trecut. Faptul ca nu iti gasesti actele personale semnifica imposibilitatea de a repara acele greseli personale si de a merge mai departe.

Astfel, visul este ca o alerta la faptul ca este neaparata nevoie sa cauti cu atentie in trecut pentru a gasi greselile facute si sa le remediezi cumva, alminteri nu vei avea deloc liniste si pace interioara.

iti uiti actele de identitate

Faptul ca nu iti gasesti buletinul poate sa semnifica ca ai o tara sufleteasca din vremea maturitatii. Probabil exista undeva in trecutul nu prea indepartat o fapta ce te face sa ai regrete amare acum.

Citește și:  Interpretare vis in care schiezi si te accidentezi

Daca exista posibilitatea identificarii acelei cauze atunci o sa ai liniste in viata reala. Se poate ca in vis sa nu iti gasesti certificatul de nastere si atunci este vorba mai degraba de o cauza foarte veche, probabil ai facut o prostie mare in trecut si cineva a suferit foarte mult. In cazul in care visezi ca nu iti gasesti pasaportul atunci este un semn ca in viata reala s-ar putea sa ti se retraga niste propuneri de afacere facute cu putin timp inainte.

Reprezinta faptul ca nu vei mai putea incheia niste acorduri cu cineva, nu vei mai putea sa te deplasezi sa inchei o afacere sau nu vei mai primi o veste referitoare la o posibila colaborare fructuoasa pe plan financiar.

Se poate ca in vis sa nu iti gasesti ceva adeverinte medicale ori retete si in cazul acesta s-ar putea intampla ca in viata reala sa te pasca o boala care se va ivi din senin cand iti e lumea mai draga. Acest lucru va determina automat si anularea mai multor planuri financiare, de calatorie sau alte intalniri importante.

Visul in care te pregatesti de vacanta si nu iti gasesti permisul de conducere poate semnifica faptul ca vor aparea nelinisti in legatura cu o calatorie de afaceri pe care nu o vei mai efectua sau o vei face cu mare intarziere din cauza unui mijloc de transport defect sau anulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.