Interpretare vis în care fugi de un tsunami peste dealuri

1
4470
Interpretare vis in care fugi de un tsunami peste dealuri

Interpretarea visului în care fugi de un tsunami peste dealuri poate simboliza o posibilă explozie emoțională cauzată de unele probleme de familie sau între prieteni sau colegi. Sau altfel spus, s-ar putea ca emoțiile tale explozive să pună probleme serioase într-o situație în care te vei afla în curând.

Dacă în vis fugi peste dealuri și ești urmărit de un tsunami enorm, este posibil ca speranțele tale să fie în pericol. Liniștea și bunăstarea s-ar putea să fie periclitate de felul tău coleric, sau poate ai strâns multă tensiune emoțională în tine care poate să explodeze în așa fel încât să-ți ruineze vreun plan.

Dacă te visezi urcând în fugă un deal, atunci vei avea scandaluri în familie, posibile certuri iscate de tine din senin și fără un motiv aparent. De vină sunt tensiunile acumulate de tine și pe care nu le mai poți ține mult în frâu. În cazul în care visezi că ai ajuns pe colină și în spate se apropie un tsunami, atunci înseamnă că va avea loc un scandal mare în casa ta.

Mai poate însemna și faptul că vei pierde ceea ce ai câștigat cu mult efort dintr-o afacere sau o relație. Dacă visezi că te străduiești în vis să urci dealul fugind de tsunami, este un semn că cineva are mari așteptări de la tine în realizarea anumitor obiective care te depășesc momentan, nu prea ești capabil să le îndeplinești și din această cauză s-ar putea să ai o izbucnire nervoasă care va isca o ceartă.

dupa tsunami

Dacă în vis te dezechilibrezi și aluneci înapoi la vale, în aceleași circumstanțe, înseamnă că vei avea puterea de a te ridica în viața reală și vei relua un proiect abandonat. Dacă dealul sau dealurile pe care încerci să fugi de tsunami sunt înverzite și pline de vegetație și copaci, înseamnă că tensiunile pe care le ai sunt din cauza stresului și nervozității cauzate de încercarea insistență de a reuși neapărat în plan financiar.

Citește și:  Interpretare vis în care alăptezi un bebeluș

Dacă în vis reușești să treci de culme sau te oprești pe culme, este un semn mai pozitiv și înseamnă o reușită obținută cu greu, însă care se poate devaloriza în cazul în care nu îți stăpânești nervii. Dacă în vis mai apar și alte persoane care, la fel ca și tine, aleargă din calea tsunamiului, este un indiciu care sugerează faptul că nu ești singur în acțiunea de a realiza ceva, sunteți un grup sau chiar ești liderul unui grup urmărind același țel, având același obiectiv.

Dacă tsunamiul vă surprinde pe toți, este foarte posibil, în cazul în care ai o afacere împreună cu alte persoane, ca totul să se ducă de râpă din cauza nervozității tale. Este posibil atunci ca să se întâmple în viața reală un scenariu în care nu mai rezisteți presiunii nervoase și cedezi, astfel că se anulează și proiectul pe care îl aveți în comun și se destramă și relațiile de colaborare. În astfel de situații este bine să îți dozezi bine cuvintele și să nu cedezi nervos.

Visul în care fugi de un tsunami peste dealuri poate fi interpretat ca un simbol al luptei cu provocările și anxietățile vieții. Tsunami-ul reprezintă adesea forțe copleșitoare sau emoții necontrolabile, în timp ce dealurile sugerează obstacole și dificultăți. Acest vis poate indica faptul că te simți copleșit de circumstanțele vieții sau de emoțiile tale. În același timp, fuga peste dealuri poate simboliza dorința ta de a depăși dificultățile, de a te ridica deasupra problemelor și de a găsi soluții la problemele cu care te confrunți.

1 COMENTARIU

  1. Io am visat că mam dus cu mama, mătuşa şi verişoarele mele sa lom creioane speciale magazinul era lîngă mare cand am iesit afara se apropia un val foarte foarte mare cand so apropiat de noi ca stăteam acolo sa ne uitam la mare io si verişoarele mele era sa ne înecăm dar nio luat in brace mama si matusile mele si nu neam mai incet asa am scăpat tot.Apoi eu mam trezit SFARSIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.