Planetele în casa I-a

0
198
Planetele in casa I-a

Planetele în casa I au o deosebită importanță în realizarea astrogramei unui nativ, mai ales pentru că casa I este considerată a fi casa Vieții. Ea este cea care patronează în general existența umană, cât și tot ceea ce se leagă de ea.

În contextul astrologiei, fiecare planetă care tranzitează Casa I aduce cu ea o serie de trăsături și caracteristici specifice. De la energia fierbinte a Soarelui până la profunzimea misterioasă a Plutonului, fiecare planetă influențează modul în care ne percepem și interacționăm cu lumea din jur.

Aici avem înfățișarea unei persoane, energia, nivelul de vitalitate, felul în care trăiește, felul în care simte capacitatea de a se îmbolnăvi sau nivelul de sănătate, felul în care nativul evoluează pe parcursul vieții, atât din punct de vedere individual, cât și ca întreg sau ca parte a unei societăți și a unui mediu. În plus, Casa I arată și felul în care nativul se va afirma, felul în care va acționa în viață.

Desigur, că în funcție de felul în care acționează planetele asupra unui nativ și în funcție de felul în care ele activează în casa I, putem să tragem foarte multe concluzii. Vom observa mai departe ce înseamnă exact casa I și cum acționează planetele din Sistemul nostru Solar în cadrul acesteia.

În plus, vom observa ce influențe oferă casa I în momentul în care se creează anumite poziții în funcție de astre. De asemenea, casa I, atunci când este activată, arată nu numai caracterul unei persoane, ci tot ceea ce este legat de viața sa, tot ceea ce se poate transforma din sine, fiind foarte legată de tot ce înseamnă ascendentul.

Soarele în casa I

Soare in casa I-a

Când Soarele se află în Casa I, vom obține un caracter foarte pronunțat, iar nativul născut sub acest semn va avea mereu dorința să se afirme, să iasă în evidență, să aibă succes mai ales pe plan individual, să fie o fire independentă. Desigur, că acest lucru poate să ducă și la extreme și dacă astrele nu au poziții favorabile în rest, nativul poate să fie chiar plin de frustrări deoarece nu va reuși să fie pe picioarele sale și să se bucure de libertate deplină.

În plus, nativii care au Soarele în Casa I nu lasă pe nimeni să intervină în deciziile și alegerile pe care le fac, vor fi mereu conștienți și vor dori să greșească mai degrabă din propria vină decât să asculte de alții și să regrete ulterior.

Citește și:  Vibrația numărului 3 în numerologie

Luna în Casa I

Luna in casa I

Nativii care au Luna în casa I vor pune mai mult accentul pe suflet, pe sentimente, având în vedere că Luna aduce cu sine fragilitate, bunătate, feminitate, așa cum Soarele aduce energie, fiind simbolul spiritului, al vitalității.

Nativii care au Luna în casa I vor fi mult mai atenți cu sentimentele lor și vor dori să facă totul din suflet și să nu se lege de nimeni atât timp cât poate să aibă propriile sale forțe și se poate hrăni singur din punct de vedere sufletesc.

Uranus în Casa I

Uranus in Casa I

Nativii care au planeta Uranus în Casa I vor da mereu dovadă de un entuziasm incredibil în ceea ce înseamnă libertate, rebeliune, extrovertire.

Vor fi foarte creativi și originali, mereu puși pe șotii în relație cu semenii, dornici să schimbe lumea cu zâmbetul pe buze, să dea din entuziasmul lor și celor din jur și să aducă mai multă culoare în viața tuturor.

Acești nativi vor aduce multe situații neprevăzute în viață, fiind și dornici de un progres incredibil și imediat.

Marte în Casa I

Marte in Casa I

Nativii care au planeta Marte în Casa I se pot declara persoane foarte energice, mai ales pentru că Marte le oferă în viața personală și în temperament puterea și dorința de a se lupta, de a obține ceea ce cred ei că li se cuvine, și niciodată nu vor fi pierzători.

Ei vor fi primii care vor gândi un lucru, vor fi inovatori, sau cel puțin vor lua inițiativa chiar dacă ideea nu le aparține, însă vor avea mereu curajul să încerce și să pună în aplicare planuri mari și de multe ori aproape imposibil de realizat. De cele mai multe ori, acești nativi sunt născuți pentru a fi lideri.

Casa I este, în esență, reprezentarea eului nostru. Acesta nu este doar despre cine suntem la suprafață, ci și despre potențialul nostru latent și cum ne folosim energia planetelor pentru a ne influența traseul în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.