Interpretare vis în care apare un cimitir

0
63393
Interpretare vis in care apare un cimitir

De regulă, visele în care apare un cimitir pot simboliza schimbări de amploare, tranziții, progres către viitor, dar tradiția occidentală este de părere că dacă visezi un cimitir înseamnă că viitorul îți va fi asigurat și totul merge bine, deoarece ți se vor împlini toate planurile.

Când visezi că mergi la cineva într-un cimitir înseamnă că ai prieteni foarte buni și adevărați, iar dacă visezi că primești flori la cimitir înseamnă că ești în realitate o fire foarte indecisă și sensibilă.

Pe de altă parte, atunci când visezi mai multe cimitire înseamnă că ai parte de o serie de dureri morale din cauza a ceva ce ai făcut. Dacă în vis îți apare o bucată de pământ în cimitir care este bine întreținut și are flori pe el, înseamnă că vei avea parte de multă fericire în familie, în cercul de prieteni, iar dacă în vis îți apare un pământ neîngrijit înseamnă că vei suferi din cauza faptului că ești singur.

Atunci când visezi că treci printr-un cimitir vei avea parte de progres în toate activitățile, iar dacă visezi că pur și simplu mergi în vizită la cimitir înseamnă că ai parte de necaz, de multă tristețe, ori chiar vei afla că cineva drag a murit.

cimitir

Dacă visezi că te plimbi prin cimitir înseamnă că vei avea parte de bucurii, iar dacă visezi că îți faci comanda de o piatră funerară pentru cimitir înseamnă că vei avea parte de unele modificări care te bucură în viață.

Dacă visezi că ești la înmormântarea unei persoane pe care nu prea o cunoști sau chiar tu înmormântezi acea persoană înseamnă că vei avea parte numai de noroc pe toate planurile, e posibil chiar să ți se mărească salariul, să fii promovat sau să câștigi ceva nou. În cazul în care visezi că te uiți din zare la un cimitir părăsit înseamnă că poți să stai liniștit deoarece nimic rău nu ți se va întâmpla și vei putea să inițiezi noi activități.

Cimitirul din vis, însă, poate să aibă foarte multe sensuri, de aceea este nevoie să rețineți și celelalte aspecte care apar, pentru o mai bună interpretare. Contează foarte mult sentimentul care îți este indus în timpul somnului, oamenii care apar, atmosfera etc.

De regulă, cimitirul simbolizează o modificare în viața ta, sau pur și simplu modificările pe care le vei face în cămin, care țin de aranjamente, se poate să pierzi ceva sau pe cineva, poate fi vorba și de o mică piedică, pe care, dacă o vei trece, te va modifica complet, te va face să ai cu totul altă perspectivă asupra vieții.

În cazul în care visezi că ieși din cimitir înseamnă că ești pregătit să înfrunți orice și să faci în cele din urmă ceva bun pentru tine și pentru familia ta, ești pregătit să avansezi.

În aceeași ordine de idei, dacă visezi că aranjezi ceva într-un cimitir înseamnă că nu ai putut trece peste o clipă nefericită a vieții tale, nu ai putut accepta o pierdere, visul fiind astfel un avertisment asupra faptului că e timpul să privești înainte, deoarece nu sunt bune decât acele amintiri care te ajută să trăiești în prezent.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un evantai

Un cimitir în vis adesea semnifică un sentiment de finalitate sau reflectă asupra trecutului și a amintirilor. Poate fi legat de o etapă încheiată în viața ta sau de nevoia de a lăsa în urmă anumite aspecte. Este interesant cum simbolurile în visuri, precum cimitirele, pot avea multiple interpretări. De exemplu, visul în care apar funeralii poate avea conotații similare, dar cu nuanțe diferite legate de procesul de doliu sau de acceptare.

Cimitirul mai poate reprezenta adesea și o mare dezordine psihică, un dezastru sufletesc, faptul că ești în căutarea unui adevăr, nu ești împăcat cu tine, nici cu ceea ce ai obținut până acum, e posibil să ai și mari frustrări, să te simți anxios, singur, neștiind încotro să apuci, ești parcă zăpăcit, debusolat.

Tot legat de această interpretare mai putem menționa și faptul că e posibil să te simți dat la o parte din viața celor dragi ție, te simți înlăturat de rutina lor, ai vrea însă ca totul să ia sfârșit. Un cimitir mai poate simboliza și puterile tale paranormale, capacitatea de a lua legătura cu cealaltă lume, de a pătrunde în tainele necunoscutului.

De cele mai multe ori, tălmăcitorii de vise interpretează cimitirul ca fiind un pas în față în viața reală, sugerând ideea de progres, mai ales dacă treci prin el, plimbându-te, iar dacă visezi că ești pe drum spre cimitir înseamnă că amicii pe care îi ai îți sunt sinceri și te ajută necondiționat, țin la tine, iar dacă visezi că pui flori pe un mormânt la cimitir înseamnă că ești un om foarte firav, ai suflet sensibil.

cemetery

În contrast cu această interpretare, se poate spune că cimitirul mai este și pierderea încrederii în rezolvarea lucrurilor, frica de a eșua, de a termina ceva, ești total lipsit de interes și nu vrei să mergi mai departe. Îți e teamă să iei o decizie, ești mereu trist, deși vrei să te schimbi, să o iei de la zero.

Cimitirul din vis mai poate sugera și faptul că ai nevoie să iei o pauză de la tot, să îți iei o vacanță, simți că te afli la sfârșit de drum și e momentul să începi altceva. Dacă visezi că mergi prin cimitir pe timp de noapte înseamnă că ascunzi multe, ești secretos, tocmai de aceea ești mereu panicat.

Dacă visezi că mergi prin cimitir pe timp de zi înseamnă că ești o fire foarte curioasă, vrei să știi tot, simți nevoia de aventură, vrei să duci totul la extrem, să îți testezi capacitățile, dar mai reprezintă și faptul că e posibil să te îmbolnăvești, cât și faptul că te-ai oprit din căutare, stagnezi.

Atunci când visezi că mergi prin cimitir cu cineva înseamnă că acea persoană ți-e devotată, dacă plantezi flori pe un mormânt înseamnă că nu ești deloc decis în ceea ce trebuie să faci, dacă visezi un cimitir din spațiul rural înseamnă că copiii tăi se vor întoarce acasă dacă sunt plecați departe, mai multe cimitire în vis reprezintă faptul că veți avea de suferit din cauza comportamentului imoral pe care îl aveți, iar un cimitir elegant sugerează noroc în viața reală, câștiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.