Interpretare vis în care apare un umăr

0
1210
Interpretare vis in care apare un umar

Atunci când visezi un umăr înseamnă că ai o oarecare îndoială asupra unui lucru, asupra unei situații, iar dacă umărul din vis este mare, larg, înseamnă multă sănătate și mult succes.

Umarul, în vise, poate fi un simbol al responsabilității, al sprijinului sau chiar al unei anumite poveri pe care o simți în viața reală. Apare adesea în momente în care individul resimte o tensiune în relații sau se simte depășit de situații.

De asemenea, poate sugera necesitatea de a oferi sau primi sprijin, de a te baza pe alții sau de a permite altora să se bazeze pe tine.

Dacă umărul este firav, slab, înseamnă că vei avea parte de o boală. Atunci când visezi că te sprijini de umărul unei persoane înseamnă că în realitate cauți ajutor, sprijin pentru a ieși dintr-o situație delicată, vrei să fii îndrumat și sfătuit ca să te poți elibera de necazuri sau pur și simplu vrei un umăr pe care să poți plânge în cazul unui eșec, cauți o persoană care să-ți fie alături necondiționat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un obraz

Atunci când visezi că ai umerii mari înseamnă că în realitate ești omul de bază în grupul de prieteni, toți îți cer sfatul și te văd ca pe cel mai inteligent, cel mai experimentat, iar tu îi ajuți cu cea mai mare plăcere, iar dacă visezi că ai umerii mici înseamnă că nimeni nu se poate baza pe tine deoarece ești prea egoist și orgolios, nu îți place să oferi, ci doar să ai foloase de la cei din jur.

Atunci când visezi că cineva își oferă umărul pentru a te sprijini înseamnă că vei întâlni o persoană bună, mai în vârstă decât tine, care te va ajuta să iei deciziile corecte în viață și îți va arăta drumul cel bun atunci când consideri că ești debusolat și nu mai ai nicio cale de ieșire din impas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.