Interpretare vis in care apare drama

0
47
Drama Sursa: lylybye.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare drama. Atunci cand visezi ca ai o drama sufleteasca din cauza unei persoane inseamna ca visul reprezinta o prevestire a unei potentiale nenorociri ce poate aparea in viata ta. Drama din vis poate sa fie simtita de subconstient fara ca tu in realitate sa o presimti. In cazul in care visezi ca tu provoci o drama cuiva drag inseamna ca trebuie sa arati mai mult respect celor apropiati, trebuie sa incerci sa fii mai afectuos si sa nu te mai arati atat de distant sau de rece, deoarece relatiile cu oamenii trebuie intretinute cu afectiune si nu cu frivolitate. Daca visezi ca suferi din cauza unei drame inseamna ca in realitate te gandesti la trecut, esti melancolic si nu reusesti sa te ancorezi in prezent.

Drama Sursa: lylybye.blogspot.com
Drama
Sursa: lylybye.blogspot.com

Atunci cand visezi un film dramatic inseamna ca in realitate nu reusestis a vezi lucrurile asa cum sunt ele, tinzi sa dramatizezi, sa duci totul la extrem, nu vezi limitele propriei vieti, realitati, te afunzi intr-o lume imaginara si nu accepti ca nimeni sa iti deranjeze propriile ganduri. De regula persoanele care viseaza filme, indiferent de care ar fi ele, se spune ca au o imaginatie foarte bogata si de cele mai multe ori nu mai reusescs a faca distinctia intre imaginar si real. Insa totul este bine pana in punctul in care nu ii fac pe altii sa sufere sau chiar ei au de suferit.

Citește și:  Interpretare vis in care esti cu un steag in mana si il fluturi

Daca visezi ca faci o drama dintr-o fapta marunta si esti constient de acest lucru, stii ca dramatizezi in zadar, inseamna ca poti face totusi distinctia dintre realitate si imaginatie, esti un om just si chiar daca poate mai exagerezi cateodata, incerci sa iti repari greselile si sa nu ii faci pe ceilalti sa sufere. Daca visezi ca din cauza dramei tale cineva are de suferit si constienntizezi asta inseamna ca poate te porti urat intentionat cu cei apropiati, nnici macar nu vrei sa iti ceri scuze si astepti sa vina altii sa te roage sa fii iar prieten cu ei chiar daca din vina ta se rup unele relatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.