Trăsăturile fizice ale zodiei Leu

0
1209
Trasaturile fizice ale zodiei Leu

Aspecte generale ale zodiei Leu

Nativii din zodia Leu, fiind guvernați de Soare, vor avea mereu în aspectul lor fizic acea strălucire strategică și specifică, care pare să taie respirația oricui. O femeie din zodia Leu este irezistibilă, iar unui bărbat oricine îi pică în plasă, fiind poate nativii cu cele mai multe cuceriri în domeniul iubirii.

Leu este adesea considerat ca fiind cel mai regal dintre toate semnele zodiacale, și aceasta nu este doar o coincidență. Prezența sa dominatoare este evidențiată nu doar prin comportament, ci și prin trăsăturile fizice distinctive care îi subliniază natura de lider.

Însă nu acest aspect contează, ci faptul că aspectele generale ale celor născuți sub semnul zodiei Leu sunt desigur conturate prin măreția acestui animal. Ei se vor face mereu remarcați prin felul în care își țin capul, cât și prin felul în care merg, fiind de un aspect incontestabil al frumosului, mândriei și măreției.

Aspecte generale ale zodiei Leu

Trăsături definitorii ale chipului unui nativ Leu

Având în vedere că sunt regii junglei, niciodată nu vor trece fără să fie observați și vor avea mereu o impozanță deosebită. Nativii din zodia Leu degajă forță, siguranță, având o aură de dominație. De cele mai multe ori ei au lumina solară în ochi, putând fi însă și puțin întunecați în funcție de întreaga hartă astrală pe care o au. Ochii lor sunt adesea luminoși, par lipsiți de orice profunzime specifică Peștilor, care caută necontenit misterul sau o neliniște specifică Vărsătorilor care sunt mereu pierduți în cosmos.

Totuși, în funcție de trăiri și de experiența de viață, nativii din zodia Leu pot apărea în posturi total diferite. Însă specific lor este părul mereu bogat, prea plin poate, asemenea coamei unui Leu, cu ochi mici, și un corp bine făcut.

Părul lor este adesea bogat în culorile solare, rar vom vedea un nativ din zodia Leu cu părul foarte închis la culoare, în niciun caz negru total, iar ochii pot fi la fel de bruni, căprui, cu tente de verde sau albastrui, în funcție de harta lor astrală. În cazul în care cunoașteți un nativ în zodia Leu cu părul negru, atunci el reprezintă o raritate și poate să aibă din caracteristicile Balanțelor sau ale Scorpionilor, fie ascendent, fie Pluto în semnul nașterii sau Venus în Soarele lor.

Citește și:  Top 10 mituri în astrologie

Trăsături morfologice, mimica și mersul nativului Leu

Mersul nativilor din zodia Leu este mereu agitat, sau cel puțin grăbit, rapid, însă se poate remarca în unele situații și o eleganță, o anumită moliciune, pentru că la urma urmei și leii sunt tot felini, și degajă această tensiune.

Există însă două tipuri aspectuale ale Leilor, iar aici pe de o parte avem pe cel cu trăsături impunătoare, care duce chiar până la agresivitate, iar cel de-al doilea tip este cel mai fermecător, blajin, înțelept. Mimica nativilor din zodia Leu este la fel de agresivă poate, ei vor reuși să spună multe lucruri din simple gesturi, știu mereu ce semne să folosească pentru a se înțelege numai din priviri cu cei din jur.

Aspectul vestimentației unui nativ din zodia Leu

Aspectul vestimentatiei unui nativ din zodia Leu

Nativii din zodia Leu vor fi mereu văzuți îmbrăcați ireproșabil. Ei au o reputație de respectat și de menținut, ceea ce nu le va permite să fie văzuți în orice fel. Femeile vor dedica foarte mult timp aranjării, al rafinamentelor, vor arăta mereu ca scoase din cutie sau cel puțin în niciun caz nu vor fi îmbrăcate modest.

Vestimentația Leilor emană însă și nivelul traiului pe care îl au, iar cei mai bogați nu vor ezita să își arate avuția prin haine de firmă, de lux, accesorii costisitoare și multe altele.

În zodiac, Leu este simbolul forței și mândriei. Aceste calități se reflectă și în trăsăturile sale fizice. De la postura dreaptă, la privirea pătrunzătoare, Leu este semnul care comandă atenție fără să ceară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.