Interpretare vis în care apare un contract

0
2341
Interpretare vis in care apare un contract

Atunci când visezi că semnezi un contract înseamnă că vei avea parte de succes la locul de muncă, iar dacă visezi că ai semnat un contract din pură obligație înseamnă că vei fi obligat să faci ceva obositor pentru tine, care îți va aduce și nemulțumiri și bani puțini.

Când visezi că rupi un contract înseamnă că vei reuși să obții o promovare în fața unor oameni care au aceeași funcție ca și tine și care ar vrea să te vadă înfundat, însă tot tu câștigi până la urmă.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi un contract, în realitate se poate vorbi numai de câștiguri bănești, de multe oportunități ce se ivește pe plan financiar, care te propulsează către o lume mai bună și un trai mai decent.

contract

Pe de altă parte, dacă visezi un contract, acesta mai poate simboliza și faptul că se poate să te căsătorești, ori se poate să primești un nou loc de muncă sau să ai parte de un parteneriat cu totul nou. În orice caz, contractul reprezintă faptul că îți legi noi angajamente, te implici în multe sarcini, ai multe responsabilități, unele noi, altele încă vechi pe care le mai practici.

Citește și:  Interpretare vis în care apare a rupe/ rupând/ rupt

Un contract de cumpărare poate să sugereze faptul că îți asumi angajamente pe o perioadă foarte lungă, iar dacă visezi un contract care nu este semnat înseamnă că nu ești capabil să îți asumi niciun fel de responsabilitate pe moment, nu poți lua decizii și trebuie să te mai gândești, să mai calculezi situația și să ai grijă să iei în considerare toate variantele ce pot apărea.

Este interesant de analizat și contextul în care apare contractul în vis. De exemplu, semnarea unui contract poate simboliza un nou început sau asumarea unui angajament serios. Pentru o interpretare și mai detaliată, poți citi și despre semnificația viselor în care semnezi un contract sau o înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.