Interpretare vis în care vezi un asteroid

0
2

Asteroidul în vis simbolizează faptul că va trebui să faci față unei situații neașteptate în viitorul apropiat. El poate prezice și faptul că vor urma vremuri dificile. De regulă un astfel de corp cosmic în vis poate provoca curiozitate și frică.

Un asteroid care cade pe Pământ în vis, este semn că în curând pot să apară pericole iminente. Un asteroid în vis prezice vești rele, speranțe spulberate și apariția de epidemii.

Asteroidul simbolizează și o surpriză uriașă. Aceasta poate fi plăcută sau neplăcută, depinde de situație. De exemplu, un grup de asteroizi simbolizează valurile vieții. Dacă vezi un asteroid în vis poate prezice separarea sau despărțirea în viața reală. Dacă visezi că ești pe un asteroid, înseamnă că vei finaliza cu succes o situație periculoasă; rezultatele vor fi imprevizibile pentru tine.

Un asteroid care zboară în spațiu este semn că va urma un an dificil, cu multe dezastre. Dacă asteroidul este strălucitor, este semn despre efemeritatea planurilor tale. În cazul unei femei care vede în vis un asteroid strălucitor, este posibil ca în viața reală ea să aibă parte de o trădare din partea persoanei dragi.

Un asteroid poate prezice că în curând vei cunoaște o persoană neobișnuită, de care vei fi interesat. Acest vis însă prezice că va fi o comunicare de scurtă durată cu această persoană.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in intuneric total si nu stii unde te afli

Un asteroid în vis este semn că în viața reală vei avea parte de evenimente și de fenomene neobișnuite, care vor fi trecătoare, sau în orice caz de scurtă durată.

Dacă în vis vezi un asteroid care strălucește pe cer, înseamnă că în viața reală vei avea parte de o fericire strălucită.

Interpretări despre căderea unui asteroid în vis poate fi diferită:

  • Căderea unui asteroid în vis este semn că pentru a rezolva o situație în care te afli, trebuie să găsești o soluție instantanee și fulgerătoare, prin care vei putea schimba complet cursul lucrurilor.
  • Dacă în vis vezi căderea unui asteroid în apropiere de tine, iar asta nu te-a îngrozit, arată că în viitorul apropiat vei avea o șansă norocoasă.
  • Dacă în vis căderea unui asteroid te-a îngrozit, înseamnă că evenimentele de care vei avea parte în curând nu sunt de bun augur.

Un asteroid ce cade din cer pe Pământ poate indica înclinația ta spre spiritualitate sau misticism. Un astfel de corp cosmic în vis poate arăta și faptul că cel care visează pierde uneori contactul cu realitatea în mod voluntar, sau din cauza unor tulburări mintale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.