Horoscop anul 2013, anul Șarpelui de apă – zodia Fecioară

0
148
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Fecioară se pare că începutul anului 2013 aduce multă pasiune, multă armonie și iubire în cuplu. Aceasta este, înainte de toate, emblema anului pentru firavele și meticuloasele Fecioare. Pentru cei care deja au pe cineva, pentru cei care au pus de multă vreme bazele unei relații, poate că e momentul să treacă la un nivel superior, poate, cine știe, să se căsătorească sau să se mute împreună cu iubitul sau iubita în cazul în care încă nu au făcut-o.

Fecioara, mereu atentă la detalii și strâns legată de realitate, a abordat anul 2013 cu prudență și introspecție. Șarpele de Apă a îndemnat zodia să adopte o perspectivă mai flexibilă și să îmbrățișeze schimbările neașteptate.

Totuși trebuie menționat un aspect destul de important și anume acela că s-ar putea ca Fecioarele să-și cam piardă capul în prima sau a doua lună din an, să fie puțin zăpăciți, să nu mai aibă simțul practic și realist pe care îl aveau până în prezent și să creeze în jurul lor un adevărat haos specific lunii a doua și patronului lui Februarie – Uranus, respectiv Vărsător.

Însă influențele nu sunt atât de nefaste precum par, deoarece unele Fecioare mai trecute prin viață, cu o anumită experiență în spate, pot să se pună de-a curmezișul ghinionului și să acționeze la timp, ori pot să devină mai meticuloase și să combată ghinionul chiar și după ce au avut parte de el.

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Fecioara

Totuși, în relațiile cu cei din jur, mai pot avea parte și de minciuni, de trădări, deoarece comunicarea nu merge atât de bine precum putea să meargă cu alte ocazii sau cum sunt obișnuiți acești nativi, însă răbdarea este esența lucrurilor.

Citește și:  Ascendent în Fecioară

De aceleași obstacole se lovesc și la locul de muncă: nativii din zodia Fecioară nu mai reușesc să transmită ceea ce vor sau ceea ce ar trebui, parcă tot ceea ce demarează se întâmplă numai anapoda, deși numai de ei ține să repare sau să evite eșecul. Se pare că totuși, oricum ar fi anul 2013, este puțin mai relaxat față de anul precedent, când Fecioarele s-au simțit poate supuse multor teste, multor examene, au trebuit să dea randament maxim și să își mulțumească până și cei mai greu de mulțumit șefi.

În anul 2013 se vor bucura de armonie la locul de muncă, e posibil să semneze și noi contracte sau dacă deja le-au semnat la final de anul trecut, atunci să se obișnuiască cât mai bine și cât mai repede cu noile sarcini.

În plus, dacă reușesc să adopte o strategie bună, s-ar putea să aibă și mai mult noroc la bani. Cu sănătatea nu au probleme în anul 2013, deși trebuie să aibă grijă cu dulciurile, să nu exagereze cu alimentația, în special cu cele care au puternic rol excitativ.

A fost un an în care Fecioara a trebuit să lase la o parte critica internă și să își reevalueze așteptările. Deși 2013 a avut momentele sale de încercare, a adus și oportunități valoroase de creștere personală și profesională pentru această zodie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.