Interpretare vis în care mergi prin ploaie

0
2357

Ploaia în vis înseamnă că ești vulnerabil în realitate și lipsit de apărare. Visul arată că este bine să fii atent la oamenii pe care îi cunoști și care își impun rapid prietenia. Trebuie să fii atent la prieteni falși, la oameni care au vorba dulce și par fermecători.

Interpretarea viselor în care mergi la plimbare prin ploaie: Plimbarea prin ploaie în vis înseamnă, în general, schimbare, însă contextul poate să-i ofere visului diverse semnificații, ca de exemplu:

  • Dacă visezi că te plimbi prin ploaie, arată că ești un om care nu ratezi niciodată vreo ocazie de a te distra. Visul prezice că în curând vei merge la o petrecere, unde trebuie să fii atent să nu bei mult alcool.
  • Dacă visezi ca bărbat că te plimbi prin ploaie cu o fată, înseamnă că vei avea parte de schimbări drastice. Este posibil ca acestea să-ți afecteze și relația de dragoste și situația financiară.
  • Pentru o fată care visează că se plimbă prin ploaie cu un bărbat, visul poate arăta că va întâlni un patron bogat care o va ajuta să-și schimbe viața și obiectivele.

Interpretarea viselor în care stai în ploaie: Dacă visezi că te-ai oprit în ploaie și îți amintești cum stropii cădeau pe corpul tău, înseamnă că vei avea parte de oameni bârfitori, care îți sunt dușmani. Visul te avertizează că trebuie să fii atent, să te ferești de astfel de oameni.

Ploaia din vis prezice bucurie sau întristare, ea indică de fapt starea interioară a omului. Se spune că ploaia în vis curăță mintea de gânduri negative.

Dacă visezi că dansezi în ploaie, vara, înseamnă bucurie și seninătate.

Citește și:  Interpretare vis in care esti in natura cu cortul si ploua

Dacă visezi că mergi prin baltă, arată că vei primi vestea mult așteptată, care are legătură cu munca. Probabil vei fi promovat sau îți va crește salariul. Acest vis arată că ai depus mult efort să ai succes la job și deci, succesul l-ai meritat.

Interpretarea viselor în care mergi pe timp de furtună: Furtuna în vis se explică astfel:

  • Dacă visezi că vezi un fulger aprins de la fereastră și urmărești cum se desfășoară furtuna, denotă că în realitate vei fi martor la un conflict între anumite persoane; dacă vei fi nevoit să te implici în dispută, trebuie să adopți o poziție neutră.
  • Dacă visezi o ploaie cu grindină, dar ești protejat de o umbrelă, înseamnă că vei avea un necaz cu superiorii tăi. O femeie care are un asemenea vis, arată că ea evită să-și asume responsabilitatea pentru faptele și acțiunile sale.
  • Dacă visezi că mergi pe o vreme cu furtună și vânt puternic, înseamnă că ai capacitatea de a te schimba, de a te adapta la diferite situații.
  • Dacă un bărbat visează că merge pe furtună și nu se teme să se ude, arată că este curajos și nu încearcă să se eschiveze niciodată. El are planuri și obiective clare și este capabil să le pună în aplicare cu succes, fără ajutorul altor oameni.

Înainte de a interpreta un vis este important să-ți amintești toate detaliile. De pildă, poate fi un vis în care vremea se schimbă brusc de la o stare la alta, sau un vis în care plouă cu sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.