Compatibilitățile pe toate planurile pentru zodia Gemeni

0
418
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Gemeni

Nativii din zodia Gemeni par să fie la prima vedere firi foarte lipsite de profunzime, de pragmatism, dau dovadă de egoism și poate chiar adesea se înfățișează în fața semenilor lor ca fiind oameni lipsiți de tact. Însă nu este deloc așa. Gemenii, oricât de copilăroși ar fi sau maturi, au întotdeauna un gând ascuns, ceea ce afișează nu este decât o mască în mai toate cazurile.

Zodia Gemeni este cunoscută pentru dualitatea sa, având capacitatea de a se adapta și de a înțelege diferite personalități. Acest semn aerian, guvernat de Mercur, este asociat cu comunicarea și intelectul, ceea ce poate aduce dinamism sau complicații în relațiile cu alte zodii.

Interacțiunile dintre Gemeni și celelalte semne zodiacale pot fi fascinante. Fiind guvernați de planeta comunicării, Gemenii pot stabili conexiuni profunde sau pot avea conflicte de neînțeles, în funcție de partenerul lor zodiacal. Înțelegerea acestor compatibilități poate deschide uși către relații mai armonioase.

Ei sunt firi sensibile, suferă atunci când văd că cuiva îi merge prost și probabil de aceea se frustrează deoarece nu reușesc să întindă o mână de ajutor. Ei sunt foarte sensibili la imagini colective, dau dovadă de altruism atunci când nu te aștepți sau când te gândești că te-au lăsat balta, însă adesea dau dovadă de o adâncime a realizării într-o conștiință în contact constant cu resursele vieții.

Nativii din zodia Gemeni

Gemenii sunt poate cele mai duale ființe, deși nici cu mulți personalitatea Peștilor sau a Vărsătorilor nu ne este rușine, însă dualitatea Gemenilor este de altă natură. Ei pot avea o mândrie, însă adesea o ascund, ei vor să se înfățișeze asemenea unui personaj rău, decât să știe lumea că se poate profita de bunătatea pe care o au, preferă să devină negativi în fața celorlalți sau cel puțin misterioși, ei sunt asemenea unui Moș Crăciun ireal a cărui bunătate este însă simțită, văzută, dar nimeni nu știe despre cine este vorba.

Au o generozitate umană obișnuită, naturală, senină, le place să trăiască în societate, însă nu mereu acceptă regulile societății. Dau dovadă de eficiență atunci când își pun capul la contribuție. Totuși, pentru o reușită favorabilă și memorabilă, ei trebuie să aibă alături pe cineva cu care să se potrivească în idei și în tot ceea ce constă planificarea. După cum veți observa și mai jos, am realizat o explicație detaliată a compatibilităților pe toate planurile ale nativilor din zodia Gemeni.

Compatibilitate generală foarte bună cu zodiile Vărsător și Balanța îi pot aduce nativului Gemeni un real succes în viață. El trebuie însă să învețe și de la Balanță, să fure din creativitatea sa, ori mai bine spus, să imprumute din armonia cu care Balanța este în stare să facă lucrurile.

Trebuie să învețe din altruismul Vărsătorilor și din spiritul justițiar al acestora. Chiar dacă poate Gemenii nu au reușit niciodată să se supună unor nativi, acceptă foarte greu un șef și, în plus, acceptă foarte greu o colaborare, deoarece nimeni nu li se pare destul de bun. În relațiile cu Balanța sau cu Vărsătorii, se merită orice risc.

Aceste zodii aparțin aceluiași semn și anume semnului de aer, ei debordează împreună de energie, au multe idei, o fantezie creatoare de invidiat, reușesc să se rupă de realitate atunci când trebuie. Totuși, dacă Vărsătorii vor ceva profund, vor avea nevoie de răbdare cu Gemenii, iar dacă Balanțele doresc armonie, atunci vor avea nevoie de încredere în siguranța răbdătoare a Gemenilor, trebuie să își pună baza în eficiența lor, să devină încrezători în câștigurile viitoare și speculative ale acestora.

Echilibrul de care pot da dovadă în mod uimitor și nativii Gemeni îi poate ajuta pe aceștia pe acesta în punerea bazelor unei excelente relații de iubire și de parteneriat cu zodia Balanța, ei dobândind împreună un echilibru prin bunătate și ajutorarea celor din jur.

Compatibilitate general redusă, în special cu zodiile Pești, Fecioara și Săgetător, iar acestea sunt mai ales din cauza că Gemenii nu au răbdare deloc să asculte toate lamentațiile Peștilor, deși poate dau dovadă de multe ori de o expansiune de sine prin sacrificiu mult mai mare față de cea a Peștilor.

Ei pot reprezenta ajutorul invizibil pe care Peștii vor să îl simtă și să îl vadă, nu doar să îl conștientizeze. Totuși trebuie să ținem seamă de faptul că relațiile dintre două zodii nu țin neapărat de o zodie sau de defectele ori calitățile acelei zodii, ci pur și simplu ele se pot contura și pe baza unei complementarități, cât și a unei individualități.

Baza între un Săgetător și un nativ Gemeni se va pune mereu în cazul în care ghidarea de sine este sigură, însă trebuie să ținem seamă de faptul că Săgetătorul este un trubadur, un aventurier uneori clasic, uneori excentric, însă Gemenii nu vor aprecia mereu natura superficială a acestora. Până și cei mai mediocri Gemeni vor vrea să se știe în siguranță și cu roadele muncii adunate și nu mereu împrăștiate.

Nativii din zodia Gemeni beneficiază de o puternică forță spirituală, însă din păcate ei se pot simți secați atunci când intervine o Fecioară în viața lor, mai ales pe planul financiar. Gemenii au nevoie de resurse nelimitate pentru a-și putea satisface nevoia de căutare, chiar dacă la finalul acesteia va sta poate un mare gol, un mare vid.

Compatibilitate excelenta Gemeni

Fecioara se poate să-l strângă puțin sau să-l strângoreze pe nativul Gemeni, ceea ce acestuia nu îi va cădea deloc bine. Compatibilitate excelentă pe plan profesional cu zodia Pești, mai ales pentru că aceștia beneficiază de aceeași bunătate, putere de empatie, și să nu spunem într-o gură rea, adesea au puterea creatoare comună, un gând pur, clar care se trasează de-a lungul unei linii tradiționale, certe, chiar dacă în cazul Peștilor ea este învăluită de mister. Gemenii vor dori să schimbe mediul în care trăiesc și să-l instaleze într-o lume mai bună, iar Peștii își vor face mereu griji pentru bunăstarea celor din jur, astfel că natura celor doi va lucra împreună pentru binele afacerilor comune.

Citește și:  Horoscop anul 2013 Anul Șarpelui de apă - zodia Berbec

La locul de muncă se vor înțelege foarte bine, mai ales dacă lucrează împreună în asociații umanitare sau în ceea ce ține de turism, comerț, ambele zodii având o înțelepciune înnăscută. Ei beneficiază mereu de experiențele anterioare, de felul în care acestea s-au finalizat poate, de felul în care ceva nu a mers bine, și vor ști mereu ce trebuie schimbat. Se pot baza unul pe ajutorul celuilalt. Compatibilitate foarte bună cu zodia Fecioara pe plan emoțional, mai ales pentru că să nu uităm, ambele zodii sunt guvernate de același Mercur, planeta comunicării, în plus Gemenii și Fecioarele reprezintă în cea mai rafinată formă mitul androginului, călăuza Yin și Yang în viață, complementaritatea ideală.

Atunci când Gemenii și cu Fecioarele se întâlnesc, punând bazele chiar și a unei relații de amicitie, ei au același subiect comun al oricărui plan, ei discută mult, se înțeleg în idei, vorbesc aceeași limbă. Să nu mai menționăm că o relație de iubire între cei doi nativi va fi mereu ideală sau mereu imposibilă, deoarece ei reprezintă fie ceea ce are nevoie celălalt de la sine fie ceea ce râvnește toată viața.

Unul este spatele celuilalt, celălalt reprezintă ochii săi, puterea de a vedea ființa în cele mai profunde stări. Oricum ar fi dacă Gemenii încearcă să treacă peste simțul puțin critic al Fecioarelor și Fecioarele închid ochii la simțul aventurier al Gemenilor atunci vor putea să facă o relație perfectă, armonioasă.

Compatibilitate excelentă pe plan financiar cu zodia Rac, mai ales pentru că Gemenii au o rezervă destul de bogată, beneficiază de o bunăstare interioară, ceea ce va oferi Racilor un echilibru prea bun, prea prolific.

Și invers, Racii oferă din bunătatea lor, din altruismul de care dau dovadă, din nevoia de a face totul bine și de a mulțumi pe toată lumea. Gemenii par să aibă adesea nevoie de spiritul matern al Racilor, mai ales la locul de muncă, deoarece aceștia, în cele mai multe cazuri, nu doresc nimic mai mult decât susținere și încurajare. În plus, se pare că ambele zodii manifestă o grijă înăscută pentru posesiuni.

Compatibilitate foarte bună cu zodia Săgetător pentru căsnicie sau parteneriat, mai ales pentru că este zodia diametral opusă Gemenilor pe axa zodiacului, ei sunt complementari din toate punctele de vedere, iar un aer de calitate, așa cum este Gemenul, mai ales atunci când ajunge la maturitate, poate să pornească un foc puternic, așa cum este Săgetătorul.

Însă aceștia nu se vor prea înțelege acolo unde este vorba de călătorii, deoarece Săgetătorul preferă adesea să se bucure singur, cel puțin în prima parte a vieții, de toate bucuriile pe care le poate avea, iar Gemenii adesea preferă să fie înconjurati de lume, să fie în societate.

Aici vor avea ei puțin de tras, deoarece individualitatea unui Săgetător își va spune mereu cuvântul. Însă având în vedere că ambele zodii duc un dor adânc în suflet și un gol nesitut, ei se pot ajuta pentru determinarea coordonatelor acelor goluri și doruri, sau cel puțin pentru medierea lor. Compatibilitate excelentă cu zodia Balanța în domeniul artei, pe planul creației, mai ales pentru că ambele zodii sunt de aer. Ei bine, atunci când intervine armonia Balanței și este ajutată de generozitatea Gemenilor, nimic nu este imposibil.

constelatia Gemeni

Cei doi se vor înțelege de minune, mai ales pe plan artistic, acolo unde se poate crea liber, în domeniul muzicii, al artelor plastice, își pot valorifica și examina împreună calitățile spirituale, intelectuale, pentru a le folosi în privința spiritului, pentru întregirea acestuia.

La urma urmei, oricine, indiferent de zodie, tânjește după fericire și după întregire și armonie spirituală, dar când vorbim despre Gemeni și despre Balanță, setea după acestea este mult mai avidă, iar nevoia de posesie a cunoștințelor este mult mai mare.

Ce este foarte benefic în această relație este că se vor proteja reciproc de deziluzii, se vor susține unul pe altul. Compatibilitate foarte bună cu zodia Vărsător pe plan spiritual, însă și cu zodia Taur, iar aici trebuie să menționăm mai multe aspecte.

Astfel, avem cu zodia Vărsător o compatibilitate foarte bună, deoarece cei doi aparțin aerului, ei vor crea la perfecție, vor trăi sentimente mărețe, se vor înțelege sau își vor susține temerile și își vor da curaj unul altuia pentru noi încercări. Însă ceea ce nu este bine pe plan spiritual pentru acest cuplu este faptul că, dacă vor să zboare, cei doi vor risca să zboare prea sus și astfel vor avea o căzătură prea mare.

Cu zodia Taur, nativii din zodia Gemeni vor avea mai multe beneficii, mai ales pentru că vor fi îndrumați și atenționați atunci când o vor lua pe un drum greșit. În general, Gemenii dau dovadă de o rezervă în ceea ce înseamnă cunoașterea în cele mai sublime forme, ei pot fi interesați numai de aspectele de suprafață, iar dacă se sfătuiesc cu un Taur, atunci nu vor risca să se piardă în detalii și în niciun caz să aibă ghinioane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.