Interpretare vis în care apare o curea

0
6903
Interpretare vis in care apare o curea

De regulă, curea din vis nu are o semnificație prea bună, ea reprezentând necazuri, certuri mari pentru o avere, iar atunci când visezi că porți o curea nouă înseamnă că cineva îți pune bețe în roate tocmai pentru a te împiedica să mai obții câștiguri financiare.

Atunci când visezi că porți o curea veche înseamnă că ai un ton neadecvat, un limbaj urât față de persoanele din jurul tău, iar asta înseamnă că vei avea și multe de pierdut dacă nu îți ceri scuzele de rigoare. Totodată, se mai spune și că o persoană care visează curea va avea un mare conflict în viața reală cu cineva drag. O curea în vis mai simbolizează și faptul că în realitate neamurile îți sunt foarte fidele, apropiate și te ajută în orice.

O curea în vis poate fi privită ca un simbol al restricției sau al controlului. Poate reprezenta sentimentele tale legate de auto-disciplină, constrângeri sau chiar putere. Materialul și starea curelei în vis (nouă, uzată, ruptă) pot oferi și ele indicii suplimentare despre semnificația ei. De asemenea, modul în care curea este prezentată sau folosită în vis joacă un rol crucial.

curea

Dacă, de exemplu, cureaua este folosită într-un mod negativ sau dur, ar putea indica temeri sau experiențe din trecut legate de pedeapsă sau disciplină. Dacă te confrunți cu astfel de vise, poate că ar fi util să arunci o privire și peste interpretările unui vis în care ești batut cu nuiaua sau curea pentru a obține o înțelegere mai amplă a mesajului.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un dihor

Cureaua din vis mai reprezintă și faptul că ești o fire care se atașează foarte repede de cei din jur, tinzi către posesivitate, vrei să îi acaparezi, însă reprezintă și o conexiune de suflet foarte puternică, o mare putere de atașament, un spirit foarte dependent; nu poți trăi fără iubirea celui apropiat ție, ai parte de unele constrângeri pe plan sexual și moral, pe care în cele din urmă tot tu le faci, din proprie inițiativă, ceea ce te duce la o mare epuizare fizică.

Dacă visezi o curea de piele înseamnă că vei avea parte de câștiguri financiare și averea ta se va mări simțitor.

Atunci când visezi că porți o curea nouă înseamnă că va apărea în viața ta o persoană care te necăjește, te deranjează cu prezența sa, iar dacă visezi o persoană care poartă o curea veche înseamnă că vei greși față de cineva și va trebui să îți ceri scuze, să îți repari greșeala.

Dacă visezi că porți mai multe curele înseamnă că vei intra în polemici cu persoanele apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.