Astrologie relațională – astrele și relațiile cu cei din jur

0
350
Astrologie relationala

Astrologia relațională reprezintă una dintre cele mai interesante ramuri ale astrologiei având în vedere că studiază, după cum însuși numele spune, relația dintre două persoane.

Analizând astrograma unei persoane, un astrolog poate afla lucruri interesante despre comportamentul acesteia, despre evoluția din punct de vedere psihologic și din punctul de vedere al personalității, despre evenimentele care îi vor marca existența, dar analizând în paralel două astrograme, un astrolog poate observa modul în care evenimentele care se petrec la nivel astral vor influența evoluția relației dintre persoanele ale căror astrograme sunt analizate.

Astrologia relațională ne oferă unelte prețioase pentru a înțelege complexitatea interacțiunilor noastre cu ceilalți. De la prietenii apropiați la parteneri de viață, pozițiile planetare pot dezvălui armonii și tensiuni, indicând căi de comunicare eficientă sau posibile obstacole. Astfel, printr-o analiză atentă a hartelor natale, putem identifica punctele de compatibilitate și provocările potențiale, conducând la o relație mai armonioasă și conștientă.

Cele mai multe persoane apelează la acest tip de astrologie atunci când se află într-o relație cu o persoană de sex opus și doresc să analizeze gradul de compatibilitate.

Însă, astrologia relațională nu se limitează doar la acest tip de analiză, ci este o ramură foarte complexă a astrologiei. Din punctul de vedere al astrologiei relaționale, orice tip de relație dintre doi indivizi poate fi analizat.

astrele si relatiile cu cei din jur

De-a lungul timpului, astrologii au ajuns la concluzia că orice relație, chiar dacă este o relație personală sau nu, poate fi caracterizată sub două aspecte: aspectul individual, fiecare entitate este tratată individual și aspectul complex, când cele două entități formează un tot, iar relația dintre ele este prolifică. De asemenea, astrologii au ajuns la concluzia că două entități se atrag sau se resping din punctul de vedere al astrologiei relaționale.

Citește și:  Compatibilitățile zodiei Balanta cu toate zodiile

Pe lângă faptul că astrologia relațională analizează relația dintre doi indivizi, aceasta poate oferi informații interesante despre personalitatea unuia dintre aceștia, informații care pot fi folositoare pentru o mai bună înțelegere a propriei persoane și a propriei evoluții.

Cum pot fi analizate relațiile dintre indivizi?

De-a lungul vremii au fost elaborate mai multe metode prin care relația dintre doi indivizi a putut fi analizată, cea mai populară tehnică fiind denumită sinastrie. Aceasta presupune suprapunerea hărților natale, condiția fiind ca semnele zodiacale să coincidă. După ce astrogramele au fost suprapuse, astrologul va analiza atent relațiile dintre poziția planetelor dintr-o hartă cu cea din harta alăturată, accentul fiind pus în special pe planetele cele mai active.

Poziția planetelor în cele două astrograme permite astrologului să observe energiile și informațiile care se transmit între ele și bineînțeles între persoanele respective, pentru a se concluziona compatibilitatea dintre acestea. Compatibilitatea dintre două persoane reprezintă unul dintre cele mai importante și în același timp populare aspecte ale astrologiei relaționale.

Cum va poate ajuta astrologia relațională?

Cum va poate ajuta astrologia relationala

Pe lângă faptul că astrologia relațională vă poate ajuta să aflați lucruri interesante despre dumneavoastră și relațiile cu cei din jur, analiza astrogramei din acest punct de vedere poate avea mai multe avantaje:

  • Aflarea probabilității începerii unei noi relații.
  • Aflarea modului în care subconștientul lucrează în cazul fiecăruia dintre membrii unei relații, indiferent de tipul acesteia, și cum aceasta poate influența relația respectivă.
  • Modul în care o relație amoroasă poate fi îmbunătățită și felul în care fiecare membru al acesteia percepe dragostea.
  • Cum influențează diferențele dintre indivizi relația dintre aceștia.
  • În cazul în care o relație dintre doi indivizi trece printr-o perioadă nefastă, astrologia relațională poate fi o metodă sigură de a afla modul în care aceasta poate fi îmbunătățită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.