Interpretare vis în care apare furcă

0
3070
Interpretare vis in care apare furca

Atunci când visezi o furcă cu care muncești la țară sau în cadrul unei ferme, înseamnă că nu vei avea probleme cu sănătatea, totul îți va merge bine din acest punct de vedere. Însă atunci când visezi că cineva te fugărește sau vine după tine urmărindu-te cu o furcă, înseamnă că ai suficiente motive ca să te îngrijorezi pentru bugetul tău, mai ales dacă cel din vis care se ține după tine este chiar diavolul.

Furca din vis mai prezice și necazuri mari în familie, supărări de proporții, dar și faptul că vei munci foarte mult și te vei alege cu mai nimic. Pentru a înțelege mai bine necazul care se poate abate asupra noastră atunci când visăm o furcă, trebuie să ne gândim și la vorba populară „a da de furcă cuiva”, care desigur este foarte elocventă în contextul interpretării viselor.

Asta înseamnă că dacă visăm o persoană cu o furcă în mână, tot ce-i posibil ca acea persoană să ne pună bețe în roate, să ne scoată în cale tot felul de obstacole și să ne ducă astfel către pierzanie.

Nu trebuie să ignorăm nici faptul că furca este un simbol al muncii foarte grele, mai ales atunci când visăm țărani cu ea în mână, care adună paie, deoarece asta înseamnă că vom participa la o activitate destul de anevoioasă care ne va face să risipim multă energie și care în final nu ne va aduce prea mari satisfacții. Însă furca din vis mai poate arăta și faptul că te lupți ca să-ți asiguri un trai mai bun.

furca

Furca din vis mai poate face referire și la tridentul lui Neptun, zeul marilor și coordonator al zodiei Pești, care desigur implică dualitate. Din acest punct de vedere poate fi tălmăcită doar din punct de vedere psihologic, aducând astfel în discuție caracterul misterios, plin de frumusețe nedezvăluită a celui care visează, sufletul său romantic, însă stingher în lumea reală, plin de bunătate și maleabilitate.

Citește și:  Interpretare vis în care apare domeniu

Însă mai mult decât atât, furca îi este caracteristică zeiței Atena, care o ținea în reprezentările sale făcute de oameni în mâna stângă, având în mâna dreaptă o suliță. Acestea două simbolizau puterea de muncă a omului dată de către divinitate, aducând desigur în discuție și puterea fizică mai ales a bărbaților, ținând seama de faptul că în vremurile de demult femeile nu mergeau la treburile câmpului, ele se ocupau numai de casă.

Tot aici mai putem discuta și despre spiritul de erou al celui care visează, despre capacitatea sa de sacrificiu, cât și despre sprijinul pe care îl poate acorda celor din jur.

Dacă visezi o furcă în brau, aceasta poate să reprezinte o serie de întâmplări frumoase care apar în viața ta, îți vor fi recunoscute și toate meritele și în sfârșit vei primi respectul cuvenit. Dacă visezi un fir de furcă, de fus care ți se rupe, înseamnă că cineva te va uita, nu se va mai gândi la tine și te va părăsi. Pe de altă parte, în cazul în care visezi mai multe femei care folosesc o furcă, înseamnă că vei cunoaște foarte mulți oameni noi.

Furca în vis poate simboliza munca asiduă, deciziile importante sau alegerile pe care trebuie să le faci. Aceasta poate indica nevoia de a ‘săpa’ mai adânc într-o situație pentru a descoperi adevărul sau poate reprezenta o încrucișare a căilor în viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.