Interpretare vis in care vezi o alta planeta apropiindu-se de Pamant

0
3819
Interpretare vis in care vezi o alta planeta apropiindu-se de Pamant

Interpretarea viselor in care vezi o alta planeta apropiindu-se de Pamant se refera in general la mari realizari din viata care se apropie incet dar sigur de implinire.

Daca visezi ca o planeta se apropie de Pamant este un semn de mari reusite in plan financiar, mai ales daca planeta respectiva este aurie si luminoasa.

In acest caz simbolizeaza  reusita deplina, incununarea de succes a unui plan sau a unei actiuni. A visa asa ceva semnifica intotdeauna o biruinta daca este vorba de un conflict cu cineva, inseamna reusita intr-o actiune ce dureaza de mult timp, sugereaza faptul ca vestea pe care o vei primi in curand o sa fie de mare importanta pentru tine.

Daca visezi ca o planeta mare si de culoare rosiatica se apropie de Pamant este un semn care arata ca sunt posibile mari conflicte in viitor, poti sa te astepti la confruntari dure pe diferite subiecte sau lucruri, mai arata si faptul ca sunt posibile confruntari armate ce vor afecta pe toata lumea, este simbolul revolutiilor si al miscarilor populare de amploare.

Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in curand sa porti un conflict verbal de amploare cu cineva potrivnic(a), denota schimbari fortate si nefiresti in constiinta ta, se mai poate intampla ca sa suferi pierderi mari sau este posibil sa te certi definitiv cu o persoana iubita.

Daca visezi ca se apropie o planeta albastruie de Pamant simbolizeaza mari transformari spirituale, se poate ca in curand va avea loc un fel de “renastere” la nivelul tau launtric, ceva se va intampla, poate sa fie chiar destinul care iti potriveste in asemenea mod anumite evenimente cu scopul de a te eleva pe scara spiritualitatii.

Citește și:  Interpretare vis in care mergi pe un drum, alee sau carare care nu se mai termina

planeta care se aproprie de pamant

Prevesteste de asemenea o perioada lunga de calm si bunastare materiala, liniste in familie si relatii deosebit de bune si rodnice in acelasi timp.

In situatia in care visezi o planeta cu tenta mai verzuie apropiindu-se de Pamant inseamna ca te asteapta o mare revelatie in viata, o sa se intample ceva care te va umple de fericire, daca esti bolnav visul ilustreaza o insanatosire aproape miraculoasa.

Visul acesta arata modul elementar pe care iti vei baza toate actiunile de acum incolo, semnifica faptul unei reveniri la ideile de baza, la conceptele sanatoase ale vietii. Visul mai ilustreaza fericire in relatii si evenimente placute, pline de invataturi pozitive.

Visul in care vezi o planeta alba apropiindu-se de Pamant reflecta o mare bucurie sau valente psihice extraordinare, visul este un semn ca in curand o sa iti dezvolti capacitati si talente deosebite in planul profesional sau educational.

Acest vis mai prefigureaza si o perioada de mare cugetare, reflecta faptul ca o sa gandesti mult mai mult si mult mai profund aspectele vietii in general.

Daca esti o persoana calculata si careia ii place sa caute mereu raspunsurile vietii atunci aceasta ipostaza te anunta ca vei beneficia de tot ajutorul celorlalti in ceea ce doresti sa realizezi.

Visul in care vezi o planeta apropiindu-se de Pamant mai reflecta si multa agitatie, s-ar putea ca in scurt timp sa te pornesti la drum lung cu folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.