Interpretare vis în care apare o vrăjitoare

1
10197
Interpretare vis in care apare o vrajitoare

Atunci când visezi o vrăjitoare înseamnă că vei avea necazuri, însă dacă aceasta este bătrână, înseamnă că umbli după realizarea unui proiect imposibil.

Atunci când visezi un cazan folosit de o vrăjitoare înseamnă că ți se vor strica relațiile în familie, iar dacă visezi că ești la o vrăjitoare înseamnă că vei avea parte de o căsătorie cu clevetiri, pe când o vrăjitoare urâtă în vis reprezintă faptul că trebuie să fii mai atent la legăturile sentimentale în care intri.

La occidentali, de regulă, vrăjitoarea din vis reprezintă numai semne rele, iar în tradiția românească de asemenea, însă atunci când visezi o vrăjitoare călare pe mătură înseamnă că vei avea relații bune cu cei din jur.

Dacă visezi că o vrăjitoare te ajută sau că apelezi la ea, înseamnă că nu mai ai control asupra faptelor tale și că te afli sub influența unor ghinioane de proporții.

vrajitoare

De regulă, când visezi că o vrăjitoare îți face rău, visul prevestește numai neplăceri, situații nefavorabile. Nu poți să-ți recunoști propriile greșeli și nu ai puterea de a merge mai departe.

Dacă în vis se pune accentul pe dragoste, înseamnă că ești atras foarte tare de o persoană și nu ai puterea să îi spui, deoarece logica îți spune că acea persoană nu merită dragostea ta.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un polițist

Însă, dacă visezi o vrăjitoare care are legătură cu planul financiar, profesional ori intelectual, înseamnă că treci prin multe situații care te dezavantajează, că ți se pun piedici și că te urmărește ghinionul.

E posibil ca visul în care apare o vrăjitoare să mai prevestească și mulți dușmani, teama ta față de necunoscut, față de rău, situații pe care nu le poți rezolva fără ajutor, imposibilitatea de a trece peste problemele din prezent, mai ales pentru că dai vina pe cei din jur și nu ești în stare să vezi răul din ochii tăi.

Se mai spune că atunci când îți apare o vrăjitoare în vis, aceasta mai poate simboliza și frica față de forțele oculte, teama față de viitor, față de destin.

vrajitoare

O altă dimensiune interesantă a viselor cu vrăjitoare este legătura lor cu puterea feminină sau cu latura feminină a psihicului, cunoscută în psihologia analitică sub numele de Anima.

Această latură poate fi reprezentată în mod pozitiv sau negativ, în funcție de contextul visului și de experiențele personale ale visătorului.

Dacă acest subiect te fascinează, ai putea fi interesat și de interpretarea viselor în care apare o mătură.

În multe culturi, mătura este văzută ca un atribut al vrăjitoarei și ar putea adăuga un strat suplimentar de înțeles visului tău.

1 COMENTARIU

  1. am avut un vis foarte ciudat despre care nu pot sa imi amintesc in mare detaliu si am impresia ca am mai visat inainte ceva asemnator dar cu intamplari diferite.eram eu si purtam un colier vechi al unei vrajotoare moarta.nu stiu de ce dar miam pus o peruca roscata cu toate ca eu deja sunt roscata.dupa acea se pare ca acea vrajitoare sau ce o fi fost ma posedat.nu mai putea m sa am control asupra actiunilor si vorbelor mele.nu pot sa imi aduc aminte exact ce am facut in vis.credeti ca este un semn rau?sau are o alta semnificatie.ma ingrijoreaza foarte tare acest vis si este prima data cand ma trezesc si imi aduc aminte si imi da impresia ca nu e prima data cand am visat despre aceasta posedare a acestei personalitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.