Interpretare vis în care apare o masă

0
49742
Interpretare vis in care apare o masa

Atunci când visezi o masă înseamnă că simți nevoia ca ceva să se așeze în viața ta, ori că ceva anume va apărea, însă trebuie să fii calm și să lași lucrurile să decurgă așa cum sunt. Atunci când visezi că stai la o masă înseamnă că vei avea și tu un destin mai favorabil în curând, vei fi fericit, însă unii tălmăcitori de vise sunt de părere că acest vis este unul rău, bună fiind numai varianta în care îi vezi pe alții că stau la masă în visul tău.

Mesele în vise pot sugera o serie de emoții și scenarii. De la reuniuni de familie, evenimente fericite, până la sentimente de izolare sau tensiuni. Este esențial să ținem cont de contextul în care masa apare în vis și de emoțiile asociate pentru a înțelege semnificația sa corect.

Dacă visezi un cuțit de bucătărie înseamnă că vei avea câteva aventuri amoroase, norocul va fi de partea ta în ceea ce privește sexul opus, iar dacă visezi o masă care cade sau se rupe înseamnă că familia ta va avea grave probleme, se va distruge din cauza certurilor acute.

Dacă visezi că ești ascuns după masă înseamnă că ai multe probleme, greutăți în viața ta pe care le poți remedia foarte greu.

masa

Dacă visezi o masă mare cu musafiri înseamnă că vei avea noroc, iar dacă visezi că ai mulți musafiri la masă înseamnă că vei avea multe împliniri în viață. O masă de mâncare înseamnă că vei avea noroc la bani și vei câștiga mai mult pe viitor.

Dacă visezi o masă dreptunghiulară înseamnă că vei avea noi evenimente în viața ta, treci prin momente diferite, iar dacă visezi o masă fără fața de masă înseamnă că îți vei pierde partenerul de viață în favoarea morții. O masă goală înseamnă că vei fi foarte sărac, iar dacă visezi o masă foarte plină înseamnă că vei avea parte de multe avuții și nu îți va lipsi nimic.

Dacă visezi o masă întinsă înseamnă că vei participa la un eveniment deosebit în familie, iar dacă visezi că nu e terminată de făcut, nu este întreagă, înseamnă că vrei să îți întemeiezi un cămin, vrei să te stabilești la casa ta și să nu mai duci lipsa iubirii.

Dacă visezi o masă pătrată înseamnă că vei cunoaște persoane care te vor fascina în curând, vei lega prietenii frumoase, iar dacă visezi o masă placată cu marmură înseamnă că vrei să te implici într-o altă aventură amoroasă, simți nevoia să te bucuri de lucruri noi, atunci când visezi o masă pliantă înseamnă că te vei certa cu anumite persoane, iar dacă visezi că e plină de bunătăți înseamnă că vei avea un destin frumos, fericit alături de familie.

O masă pusă în vis înseamnă că vei avea oaspeți sau, dimpotrivă, tu vei fi invitat la un eveniment distractiv. Dacă visezi supă pe masă înseamnă că cineva te va sprijini și te va îndruma în viață ca să poți ajunge acolo unde ți-ai propus.

Dacă visezi o masă foarte plină cu multe pe ea înseamnă că vei avea oaspeți, îți va fi bine într-un proiect, vei trăi o mare fericire.

Atunci când visezi o masă făcută din material solid înseamnă că cineva te sprijină din punct de vedere financiar, te îndrumă pas cu pas astfel încât să nu ajungi la faliment, te încurajează să faci lucruri bune.

Citește și:  Interpretare vis în care apare săpăligă (sapă mai mică)

Dacă visezi o masă fără fața de masă, se mai spune și că vei primi suportul unor cunoștințe care țin mult la tine și te apreciază așa cum ești, sunt fidele și onești față de tine, nu se pretează la convenții pentru a oferi ceva în schimb.

În cazul în care visezi o masă cu fața de masă pe ea, înseamnă că vei fi ajutat, însă cu multe gânduri tainice, cu scopul de profit din partea unor persoane cu care ai doar relații formale. Dacă visezi o masă cu mușama pe ea înseamnă că cineva te sprijină numai pentru a te manipula și profita de tine, ceea ce cu siguranță te va duce la un mare eșec.

O masă foarte plină în vis mai are și o semnificație psihologică sau mai bine i-am spune socială, având în vedere că ea reprezintă numărul mare de prieteni, activitatea zilnică, faptul că avem multe rude, persoane de care ne pasă și care se interesează de noi, suntem înconjurați de oameni plăcuți de toate felurile. Masa goală, desigur, reprezintă exact opusul, indicând și teama față de oameni, de relații stabile, inhibare totală și poate chiar izolare, nu te poți integra în viața colectivă.

Atunci când visezi o masă cu trei picioare sau care este strâmbă ori nu se ține bine, înseamnă că nu ești sigur pe tine, ești frustrat, incert, plin de griji și panicat, uneori lipsit de motivație, ceea ce te va duce la pierzanie.

Dacă visezi o masă pliantă înseamnă că te poți adapta foarte ușor la unele noi condiții de viață, te descurci în orice împrejurare, ești un om maleabil, dai dovadă de tact în orice circumstanță și de diplomatie.

masa

Dacă visezi că tu stai așezat la masă înseamnă că începi să te pregătești pentru a fi independent, pentru a lucra pe cont propriu, însă alături de colaboratori, de oameni ca și tine, care să aibă teluri comune și idealuri mărețe.

Dacă visezi că mănânci la masă înseamnă că ești un om meticulos, organizat, nu pierzi în detalii, mereu îți vezi de treaba ta și nu te oprești până când nu îți atingi scopul, vrei să cunoști foarte multe, să știi cât mai multe, să muncești cu suflet și să ajungi la rezultate formidabile și o recompensă bună.

Interesant este că unele vise pot fi mai extravagante, punându-ne în situații neobișnuite sau chiar amuzante. Dacă vrei să aflii mai multe despre un astfel de vis, cum ar fi unul în care te vezidansând pe o masă, te invităm să explorezi această perspectivă.

Atunci când visezi o masă de scris, deci un birou înseamnă că vei primi unele vești importante de la locul de muncă ori urmează o perioadă de studii în viața ta, indiferent că ești angajat sau student, elev, cert este că trebuie să urmezi niște cursuri care te vor ajuta să avansezi din punct de vedere profesional.

Dacă visezi un colț de masă sau că stai la un colț de masă înseamnă că te simți dat la o parte, pus la colț și în viața reală, simți că cei din jur nu te observă și nu te bagă în seamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.