Interpretare vis în care apare un metrou

0
3623
Interpretare vis in care apare un metrou

Atunci când visezi un metrou înseamnă că vei avea parte de intimitate cu cineva, metroul fiind un semn de implicare sentimentală, de cunoaștere aprofundată a persoanei de lângă tine.

Metroul din vis mai simbolizează și manifestarea subconștientului, acesta dorind să-ți arate ceva anume despre tine, însă relevă și faptul că ai o intuiție bună, o atitudine de reflexie asupra lucrurilor, dar și o posibilă derută din punct de vedere emoțional.

metrou

Metroul în vis poate indica un parcurs rapid sau un sentiment de grabă. De asemenea, poate simboliza un sens al direcției în viață, o călătorie subterană prin emoții sau gânduri ascunse.

Visul prevestește și o perioadă de introvertire emoțională, poate chiar și frica de a te lăsa exploatat de cineva anume, iar din acest motiv trebuie să te înarmezi cu încredere în propriile forțe, trebuie să fii conștient de faptul că orice problemă exterioară are și o soluție interioară, iar înăuntrul tău vei găsi tot ce ai nevoie.

Citește și:  Interpretare vis în care apare „a vinde”

Deși metroul este un mijloc de transport rapid și eficient, semnificațiile viselor pot varia în funcție de contextul personal. Dacă te-ai visat și într-o gară, ar putea indica un punct de tranziție în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.