Interpretare vis in care apar vesminte

0
3629
Vesminte Sursa: theologhia.wordpress.com

Interpretarea viselor in care apar vesminte. Atunci cand visezi vesminte de biserica inseamna ca toate grijile materiale ti se vor inlatura, iar daca visezi vesminte noi inseamna ca vei avea parte de o mare fericire ce vizeaza un anume fapt la care nici nu te asteptai. Daca visezi vesminte rupte acestea prevestesc multe discutii in contradictoriu cu cei apropiati iar daca sunt noi, visul mai poate simboliza si un pericol, o primejdie legata de foc. Vesmintele murdare mai reprezinta si boala sau un mare necaz ce va aparea in viata ta.

Vesminte Sursa: theologhia.wordpress.com
Vesminte
Sursa: theologhia.wordpress.com

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „haine”

Se mai spune ca atunci cand viseiz vesminte noi inseamna ca vei primi cadouri sau multe surprize de la o persoana pe care nu o stii, iar vesmintele cu petece inseamna ca vei avea parte de barfa, cei din jur te vorbesc de rau pe la spate si iti fac multe rele. Daca visezi haine de femeie inseamna ca vei incheia proiecte bune insa e posibil sa ai parte de o mare tristete. Daca visezi vesminte scumpe inseaman ca vei avea parte de succes la locul de munca, insa vesmintele mai pot simboliza si o primejdie din trecut care se rasfrange asupra ta in prezent.

Citește și:  Interpretare vis in care apare lana

Vesmintele murdare inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Atunci cand visezi ca ai haine noi sau ca le cumperi inseamna ca vei avea parte de noi pretendenti, cineva iti face curte si poate chiar participi la multe activitati sociale. In cazul in care visezi ca te dezbraci inseamna ca multi cunoscuti vor sa te faca de ras si sa iti distruga renumele.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi vesminte inseamna ca iti vei schimba locul de munca, vei obtine ceva mult mai bun si mai bine platit. In cazul in care visezi foarte multe haine inseamna ca vei avea parte de o serie de nenorociri iar daca visezi ca te imbraci cu putine vesminte ori esti gol inseamna ca vei avea parte de multe surprize placute in viitor, iti va merge bine cu banii si nu vei duce lipsa de nimic. in cazul in care visezi ca te vei imbraca inseamna ca vei avea parte de lucruri ppozitive insa conteaza foarte mult si cu ce anume te imbraci. Vesmintele de blana prevestesc modificari pozitive si multe bucurii si castiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.