Interpretare vis în care apar veșminte

0
6182
Interpretare vis in care apar vesminte

Atunci când visezi veșminte de biserică înseamnă că toate grijile materiale ți se vor înlătura, iar dacă visezi veșminte noi înseamnă că vei avea parte de o mare fericire legată de un anumit fapt la care nici nu te așteptai.

Dacă visezi veșminte rupte, acestea prevestesc multe discuții contradictorii cu cei apropiați, iar dacă sunt noi, visul mai poate simboliza și un pericol, o primejdie legată de foc. Veșmintele murdare mai pot reprezenta și boală sau un mare necaz ce va apărea în viața ta.

haine

Poți consulta și simbolurile pentru cuvântul “haine“.

Se mai spune că atunci când visezi veșminte noi înseamnă că vei primi cadouri sau multe surprize de la o persoană pe care nu o cunoști, iar veșmintele cu pete înseamnă că vei avea parte de bârfă, cei din jur te vorbesc de rău pe la spate și îți fac multe rele.

Cuvintele din vise pot fi ghiduri, avertismente sau simple reflecții ale gândurilor noastre zilnice. Cu toate acestea, ele sunt întotdeauna relevante. Poate ai visat că citești sau auzi anumite cuvinte într-o situație neașteptată. Aceste vise pot fi legate de comunicare sau pot reprezenta nevoia de a exprima ceva ce ai reținut. De exemplu, dacă te vezi într-un magazin încercând multe haine, cuvintele care apar în vis pot oferi indicii despre cum te percepi sau cum te simți în legătură cu propria imagine.

Dacă visezi haine de femeie înseamnă că vei încheia proiecte bune, însă este posibil să ai parte de o mare tristețe. Dacă visezi veșminte scumpe înseamnă că vei avea parte de succes la locul de muncă, însă veșmintele mai pot simboliza și o primejdie din trecut care se revarsă asupra ta în prezent.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un/o urât/urâtă

vesminte

Veșmintele murdare înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Atunci când visezi că ai haine noi sau că le cumperi, înseamnă că vei avea parte de noi pretendenți, cineva îți face curte și poate chiar participi la multe activități sociale. În cazul în care visezi că te dezbraci, înseamnă că mulți cunoscuți vor să te facă de râs și să-ți distrugă renumele.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi veșminte, înseamnă că îți vei schimba locul de muncă, vei obține ceva mult mai bun și mai bine plătit.

În cazul în care visezi foarte multe haine, înseamnă că vei avea parte de o serie de nenorociri, iar dacă visezi că te îmbraci cu puține veșminte sau ești gol, înseamnă că vei avea parte de multe surprize plăcute în viitor, îți va merge bine cu banii și nu vei duce lipsă de nimic.

În cazul în care visezi că te vei îmbrăca, înseamnă că vei avea parte de lucruri pozitive, însă contează foarte mult și cu ce anume te îmbraci. Veșmintele de blană prevestesc modificări pozitive și multe bucurii și câștiguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.