Interpretare vis in care apare var/ vară/ a vărui

1
12837
Interpretare vis in care apare var vara a varui

Atunci când visezi că dai cu var sau pur și simplu ai var în preajma ta, înseamnă că în curând vei schimba reședința.

Se mai spune că atunci când visezi că dai var, înseamnă că îți vei oferi sprijinul unei persoane care are nevoie de tine, o vei ajuta să își rezolve unele probleme.

Visele în care apare var sau actul de a varui pot fi simboluri puternice ale dorinței de a reînnoi, purifica sau proteja ceva în viața noastră.

Poate indica o nevoie de a acoperi imperfecțiunile sau de a îmbunătăți aspectul unei situații. De asemenea, visele cu vară pot reflecta sentimente de căldură, fericire, relaxare sau chiar nostalgie.

var pe pereti

Oricare ar fi semnificația, este esențial să interpretăm aceste vise în contextul personal și a sentimentelor asociate cu ele. Dacă te-ai trezit recent după un vis în care varuiești cu var pereții casei, poți găsi o perspectivă mai detaliată aici în interpretarea specifică a acestui vis.

Varul din vis arată de cele mai multe ori că te vei muta în casă nouă, în alt oraș sau în altă țară.

Citește și:  Interpretare vis în care apare bigamie

În cazul în care visezi că ai var stins sau nestins, înseamnă că va trebui să faci față unor modificări care vor interveni fără să vrei în viața ta.

Dacă visezi că te înțelegi bine cu un văr/verișor, înseamnă că nu vei avea nicio problemă în viață, nu vei duce grija de nimic.

Varul din vis mai arată și faptul că vei avea parte de multe împliniri în viață și o vei duce bine, și niciun ghinion nu îți va umbri fericirea.

Dacă visezi un nor alb de var, înseamnă că este posibil să fii promovat la locul de muncă sau să câștigi un bonus, sau să fii răsplătit pentru efortul depus până acum.

1 COMENTARIU

  1. As vrea sa stiu si eu ce inseamna cand visezi cal maro cu chip de femeie.si cand visezi pe cineva ca da cu var in casa?multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.