Interpretare vis în care apare un monstru

0
11567
Interpretare vis in care apare un monstru

Atunci când visezi un monstru înseamnă în realitate că te vei confrunta cu problemele cauzate de propria ta frică, mai ales pentru că ești lipsit de curaj în unele activități.

Se mai spune că atunci când visezi un monstru înseamnă că îți vei face un nou prieten mai ciudat.

Monștrii din vise sunt adesea manifestări ale anxietăților și temerilor noastre interioare. Ei pot reprezenta aspecte pe care nu vrem să le recunoaștem sau să le confruntăm în viața reală.

Atunci când apar în diferite contexte sau scenarii, interpretarea poate varia. De pildă, dacă visezi că inoți și ești tras în apă adâncă de un monstru, poate semnifica o temere intensă de necunoscut sau de a fi copleșit de emoții.

monstru

Monstrul din vis reprezintă adesea și faptul că te temi foarte mult de ceva anume, ai greutăți în viață, ți-e frică și de tot ceea ce poate să reprezinte nou pentru tine, nu te încrezi în tine, ești frustrat și inhibat, te pândesc multe primejdii, cei din jur îți pun obstacole, însă totul se poate întâmpla mai ales la nivel rațional, pentru simplul fapt că nu ești capabil și nu ai curaj să spui lucrurilor pe nume.

Atunci când visezi că ești atacat de un monstru înseamnă că ai ceva pe suflet, ești trist, iar dacă visezi un monstru foarte mare înseamnă că în realitate te așteaptă o perioadă plină de lacrimi și de tristețe, vei suferi din iubire. Puteți consulta și simbolurile pentru cuvântul „căpcăun”.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un homar

De cele mai multe ori, monstrul apare copiilor în vis, iar atunci când apare adulților, el mai poate arăta și faptul că aceștia încă nu și-au depășit unele temeri infantile. În percepția generală, se poate spune că monstrul din vis este o presimțire a oamenilor că ceva rău urmează să li se întâmple.

Pe de altă parte, se mai poate spune că dacă visezi monștri adesea, ei fac referire la partea rațională a omului, punând în centrul existenței o perspectivă greșită a vieții, distorsionată.

monstru

Dacă visezi că stai lângă un monstru înseamnă că vei avea un necaz în viață, iar dacă visezi că monstrul te aleargă, nu reușești să scapi de el și te înspăimântă, înseamnă că ai grave probleme cu cei din jur din cauza ta și trebuie să încerci să iei măsuri, să faci ceva ca să repari totul.

Atunci când visezi că un monstru te amenință înseamnă că ești în pragul unei depresii, vei avea probleme foarte mari cu personalitatea, trebuie să încerci să-ți faci un caracter mai favorabil și pentru cei din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.