Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa – zodia Varsator

0
92
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Prima luna a anului 2013, aflata sub semnul Sarpelui de apa, se pare ca este pentru nativii din zodia Varsator trezitoare la viata. Energia lor sexuala este la maximum, chiar daca nu se va manifesta tot timpul. Luna februarie insa este luna Varsatorilor, deci nu trebuie sa ridice niciun obstacol. Ei vor avea sansa sa se faca remarcati mai ales prin talentul oratoric, cei care sunt conducatori sau lideri ai unui grup vor primi mult respect, se vor face preferati de cei condusi, stimati. In prima parte a lunii martie nativii din zodia Varsator vor avea sansa sa rezolve si un conflict mai vechi sau cel putin o problema, fie ea de natura financiara sau emotionala, sociala, intima si asa mai departe. Ei vor simti o renastere la nivel spiritual, iar lucrurile par sa devina si mai bune spre finalul lunii.

Pentru nativii din zodia Varsator care sunt singuri se ivesc ocazii sa straluceasca pe tot parcursul anului 2013, sa aiba parte de cuceriri noi, sa obtina laude, aprecieri, poate chiar isi vor gasi in perioada aceasta si o persoana cu care sa faca cuplul ideal, invidiat de multi, in compania careia sa se simta echilibrati, puternici. Totusi este indicat pentru acesti nativi sa fie putin prudenti, deoarece ei pot confunda destul de usor iubirea cu prietenia si invers, ceea ce da nastere la o adevarata capcana.

In cele din urma insa si din prietenie se poate naste o frumoasa relatie de cuplu. Pe planul sanatatii nu vor avea probleme prea mari in tot anul 2013, energia va fi la cote maxime, vor avea ragaz pentru toate activitatile. La locul de munca in schimb, Varsatorii devin adevarate vedete, ei exceleaza in tot ceea ce fac, mai ales daca au anumite manifestari artistice, au ocazia sa primeasca aprecieri, iar tranzactiile financiare de asemenea sunt si ele favorizate, vin cu un plus de castig. Banii insa trebuie investiti, nu cheltuiti in zadar, un plan strategic trebuie pus la punct, iar daca sunt prea agitati si nu au vreme de planificari atunci ar fi bine sa apeleze la cineva mai in varsta din familie, cineva cu experienta, sa se foloseasca de unele resurse care nu le apartin.

Citește și:  Casele cerului in astrologie

Moralul este foarte bun pentru nativii din zodia Varsator, ceea ce ii va impiedica pe unii sa aiba un spirit practic, deoarece debordeaza de optimism si nu se mai concentreaza la ceea ce au de facut. Totusi norocul pare sa fie de partea lor si nimic nu le va strica buna dispozitie. Din punct de vedere social se poate ivi o cunostinta care sa ii ajute sa isi duca la bun final un plan sau sa puna bazele unuia nou, insa societatea Varsatorilor poate sa se intersecteze cu locul de munca si invers.

Horoscop anul 2013, anul Sarpelui de apa - zodia Varsator

Pentru Varsatorii care au deja un partener, mijlocul anului 2013, spre finalul sau, se concretizeaza intr-o etapa formidala de dezvoltare a relatiei, de armonizare a cuplului, toate tendintele de actiune sunt primite si oferite la randul lor cu multa gratie, sinceritate, se stabileste un echilibru in cuplu. Singurele probleme vor fi cele de natura financiara si spune probleme numai din cauza ca Varsatorii de atata iubire uita ca trebuie sa fie si pragmatici, sa lucreze sau sa isi puna putin capul in folosul unor chestiuni mai putin abstracte si mai putin visatoare.

In aceeasi ordine de idei, merita sa mentionam si ca finalul lunii aduce nativilor din zodia Varsator o faima mai mare, ei se pot face cunoscuti de mai multi oameni si pot chiar deveni idolul unora. Insa acest lucru este valabil mai ales pentru nativii care lucreaza in domeniul artistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.