Parfum pentru zodia Gemeni

0
9
Gemeni Sursa: wallpapers.brothersoft.com

Gemenii, o zodie atat de fermecatoare si atat de duala in acelasi timp, o zodie care poate oferi multe si poate lua multe, au nevoie de un parfum conform trasaturilor lor. Nu trebuie sa uitam ca acesti nativi au spirit liber, sunt mereu in cautare de aventura, vor sa cunoasca, sa vada tot, sunt avizi de frumos, de informatii, nu trebuie insa sa le fie ingradita libertatea si in nici un caz nu trebuie sa li se stopeze initiativa. Ei trebuie lasati acolo unde sunt, acolo in visarea lor, in dorinta de a face, in faptele pe care le implinesc urmandu-si idealurile marete, idealuri pline de noblete. Elementul prin care aceasta zodie este definita este aerul deci totul se transmite pe calea aerului la ei, emotii, vibratii pozitive, negative, pana si ganduri, ei fiind de parere ca, desi comunicarea este buna, cea prin cuvinte, pot mai bine sa economiseasca timpul avand in vedere alte idealuri, iar daca ar putea ar comunica prin telepatie.

Gemeni Sursa: wallpapers.brothersoft.com
Gemeni
Sursa: wallpapers.brothersoft.com

Persoanele destul de inteligente si apropiate lor cat sa le inteleaga, nu se vor chinui sa scoata prea multe cuvinte din gura, ci le vor urma faptele pur si simplu. In plus pentru nativii din zodia Gemeni trebuie folosite arome care sa ii calmeze, sa ii revigoreze, sa le dea plus de energie in momentele pline cand vor sa faca prea multe si parca nu le mai ajung picioarele. Asta inseamna ca ar trebui sa profite din plin de arome precum isopul, ienuparul, tamaia si mararul. Acestea trei pur si simplu ii vor reface psihicul, il vor ajuta sa se refaca fizic si le va da o stare de confort mental de care au nevoie adesea pentru a putea da rezultate mai bune. Desi aceasta zodie este maestra in arta cuceririi, mai ales daca isi pune capul la bataie, reuseste in cele din urma sa atraga pur si simplu numai prin puterea gandului sau prin puterea pe care ochii lor atat de visatori si rebeli o pot avea. Insa pentru un plus de energie si de atractie fata de sexul opus trebuie sa profite din plin de aroma smirnei, pe care ar face bine sa o foloseasca la incheieturi sau sa faca uz si de putina aroma de pin. Aceasta nu numai ca ii va revigora, insa le va mari si libidoul.

Gemenii sunt nativi care se caracterizeaza prin instabilitate, au mereu ceva nou de facut si mereu ceva activ, au nervii sensibili si pot sa devina chiar infideli atunci cand vine vorba de ingradirea libertatii. Tocmai de aceea o aroma care trebuie folosita foarte rar sau chiar deloc la contactul cu o persoana din zodia Gemeni este cea de trandafir, care asa cum am precizat in cadrul articolului Parfum pentru zodia Taur, este subiect al statorniciei, al legamantului de durata. Crinul simbolizeaza si el puritatea, dorinta continua, ceea ce in cazul Gemenilor nu se prea aplica deoarece ei prea schimbatori sunt si prea multe vor sa faca cu un numar prea mare de persoane. Totodata si santalul trebuie sa fie folosit foarte rar, mai ales pentru ca stimuleaza libidoul, iar acesti nativi au din plin ceea ce le trebuie pentru a crea senzatii tari, iar ce e prea mult, deci excesiv, tinde sa strice, sa apuce calea pierzaniei.

Parfumul pentru zodia Gemeni nu trebuie sa fie prea puternic, deoarece indivizi nascuti sub acest semn astral sunt si asa foarte atenti la tot ceea ce se invarte in jurul lor, au mereu grija sa nu le scape nimic si vor fi mereu in stare de alerta. Tocmai din acest motiv pentru ei un parfum prea puternic poate deveni suparator, fata de ceea ce ar avea nevoie cei din zodia Taur, spre exemplu, deoarece ei sunt mai senzoriali. Gemenii trebuie stimulati prin subtilitati si prin informatii, deci la nivel rational, psihic, mintea fiind la ei cea care ia prima decizii, apoi fiind implicat sufletul si restul simturilor umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here