Interpretare vis in care apar multe jucarii de plus

0
7290
Interpretare vis in care apar multe jucarii de plus

Interpretarea viselor in care apar multe jucarii de plus se refera la calitati sau deprinderi pe care ar trebui sa le stapanesti mai bine ori trasaturi pe care e nevoie sa ti le insusesti.

Daca visezi ca apar in preajma ta jucarii multe este un semn ca in realitate este nevoie sa te gandesti mai mult la felul in care reactionezi fata de ceilalti sau la modalitatea in care rezolvi unele probleme.

Daca visezi ca te joci cu jucarii care reprezinta fel de fel de animalute este un semn ca in viata reala trebuie sa iti privesti cu mai multa atentie latura emotionala deoarece s-ar putea sa nu iti dai seama ca prin felul tau de a fi jignesti multa lume sau nu dai importanta persoanelor care tin la tine si te apreciaza. De asemenea, visul mai arata si faptul ca in curand o sa ai posibilitatea de a-ti demonstra tandretea, sau gingasia fata de cineva.

Daca in realitate ai probleme de acest gen si nu esti in stare sa iti deschizi latura emotionala catre semenii tai atunci visul te anunta ca neaparat este nevoie sa iti cultivi aceste aspecte pentru a putea inainta pe calea spirituala.

In alta ordine de idei, visul cu jucarii mai poate insemna si faptul ca uneori nu iei in serios problemele care te privesc in mod direct ori nu reusesti sa acorzi destula seriozitate anumitor situatii.

multe jucarii de plus

Visul in care vezi jucarii ce reprezinta masinute ori alte utilaje simbolizeaza lacunele tale din plan profesional, face trimitere la aspectele masculine ale personalitatii tale. Daca visezi asa ceva inseamna ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe latura stiintifica a vietii, pe latura profesionala sau de management.

Citește și:  Interpretare vis in care faci greseli la locul de munca din cauza neatentiei

A visa masinute de jucarie este un semn clar ca te vei lovi de situatii in care spiritul tau de intreprinzator va trebui sa faca fata unor situatii mai complexe. De asemenea, visul mai sugereaza si ideea de a te acomoda cu latura profesionala, cu locul de munca ori cu un colectiv ce are o activitate foarte organizata si bine pusa la punct.

In acelasi timp arata si faptul ca tu ar rebui sa iti dovedesti mai pregnant calitatile de organizator(oare) si sa pui punctul pe “i” in unele cazuri.

Daca visezi jucarii de fete cum ar fi papusi sau accesorii feminine atunci este un semn ca trebuie sa iti cultivi aceste laturi ale personalitatii pentru a avea un echilibru in relatiile cu ceilalti. In aceasta ipostaza visul ilustreaza lipsa ta de compasiune si intelegere a rolului pe care il joaca “frumosul” in viata fiecaruia. Denota lipsa de afectiune in relatiile cu ceilalti si eventual lacune in planul emotional vis a vis de persoanele de sex opus.

Totodata visul mai face trimitere la spiritul inocentei care inca mai zace in fiecare si trebuie scos la iveala atunci cand, in realitate, personalitatea ta se abrutizeaza si nu mai reactioneaza la ce se intampla in jur. Visul simbolizeaza nevoia de a te reconecta la starea de bine, de a reveni la gandurile curate ale inocentei copilaresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.