Interpretare vis in care joci poker si nu poti castiga

0
1023
Interpretare vis in care joci poker si nu poti castiga

Interpretarea viselor in care joci poker si nu poti castiga se refera in general la situatii in care o sa ai posibilitatea de a te remarca printre altii, o sa ai activitati comune si puterea de a trece cu usurinta peste greutati.

Daca visezi ca joci poker si nu poti castiga inseamna ca in realitate o sa ai o viata sociala mai intensa si presarata cu evenimente interesante, arata dispozitia ta de a lua riscurile pe cont propriu si de a icerca sa iti dezvolti viata in toate directiile. Contrar sentimentului pe care visul il ilustreaza, s-ar parea ca in viata reala nu o sa ai deceptii privitoare la finante, nu exista riscuri de a te confrunta cu pierderi banesti, mai degraba visul acesta prevesteste o emancipare sau o incercare de a-ti colora traiul cu diverse activitati si persoane interesante.

joc de poker

Visul in care joci poker si nu poti sa castigi prefigureaza o stabilitate la locul de munca, semnifica faptul ca afacerea ta merge din plin, se poate chiar sa iti permiti uneori sa mai si pierzi pe alocuri deoarece oricum nu iti afecteaza situatia financiara. Daca visezi ca joci poker cu niste prieteni si nu poti castiga atunci s-ar putea ca in scurt timp anumite persoane apropiate din anturajul tau sa fie de-a dreptul invidioase pe succesul tau sau sa te admire cu rezerve in ceea ce faci.

Daca intr-adevar ai un statut remarcabil si stabil nu ar fi de mirare ca unele persoane care pozeaza in prieteni sa te vorbeasca pe la spate si sa incerce sa iti strice imaginea.

Daca te visezi jucand poker cu niste femei si nu reusesti sa castigi atunci in realitate situatia este un pic mai complicata, visul te avertizeaza in mare masura la riscurile la care te expui atunci cand te increzi prea mult in cineva, chiar daca iti permiti si nu simti vreo amenintare directa din partea cuiva totusi, uneori, nu este bine sa sfidezi chiar daca ai cu ce.

Citește și:  Interpretare vis in care pierzi documente importante sau date importante

Visul prezinta posibilitatea ca in curand sa primesti niste oferte foarte imbietoare de a-ti multiplica veniturile dar ar fi bine sa te mai gandesti daca accepti sau nu, unele dintre oferte nu sunt ceea ce par la prima vedere, exista riscul ca unele propuneri sa fie atat de parfumate si colorate incat sa te duca la o eroare majora. Daca in realitate ai acceptat deja vreo propunere de afacere sau alta activitate profitabila visul prevesteste neintelegeri si relatii tensionate in acest plan.

poker game

Daca visezi ca joci poker intr-o sala plina si nu reusesti sa castigi este un semn de bucurie neasteptata din partea cuiva, o sa primesti informatii noi care vor avea darul de a te desprinde putin din viata cotidiana si de rutina, s-ar putea sa primesti un cadou mai substantial la care nici nu te asteptai.

Daca in viata reala traversezi o perioada mai deprimanta din punct de vedere psihic atunci visul in care joci poker si nu poti sa castigi este un semnal care te pregateste pentru o confruntare cu cineva, nu o confruntare violenta sau distrugatoare, mai degraba o sa iti impui punctul de vedere asupra altei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.