Interpretare vis in care apare o frunte

0
1018
Interpretare vis in care apare o frunte

Interpretarea viselor in care apare o frunte. Atunci cand visezi o frunte acoperita cu mazgalituri inseamna ca vei avea parte de foarte multa tradare din partea celor apropiati sau pe care cel putin tu, ii consideri apropiati.

Atunci cand visezi o frunte, fie ca iti apartine, fie ca este a altei persoane, se spune si ca vei avea parte de mult bine viata de zi cu zi iar daca aceasta este inalta, ea prevesteste foarte mult sprijin ce va veni din partea cuiva de incredere, o persoana sus pusa care nu vrea nimci in schimbul ajutorului sau.

frunte

Daca visezi ca tu ai o frunte inalta inseamna ca esti un om plin de judecata, un om drept in acelasi timp iar daca mintea ta este ingusta inseamna ca vei avea parte de inselatorie si de multe minciuni din partea celor din cercul tau de prieteni.

Se mai spune ca atunci cand visezi o frunte inalta, sau frunte de om destept, in realitate vei avea parte de foarte multa putere, deoarece esti un om temeinic si se poate conta pe tine.

Citește și:  Interpretare vis in care derapezi cu masina si te afunzi intr-un rau

Pe de alta parte fruntea inalta din vis mai poate sugera si faptul ca sunteti o persoana visatoare, va conduceti dupa suflet, va place sa traiti in armonie cu tot ceea ce va inconjoara tocmai din cauza trairilor intense pe care le aveti si din cauza modului de a privi lucrurile, e posibil ca in aceasta ecuatie sa nu mai fie implicat rationalul, avand in vedere ca totul este de natura artistica sau dimpotriva, totul sa fie atat de rational si de bine dictat de mental incat sa apara finalmente ca fiind perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.