Interpretare vis in care te-ai pierdut si nu mai poti sa ajungi acasa

0
43692
Interpretare vis in care te-ai pierdut si nu mai poti sa ajungi acasa

Interpretarea viselor in care  te-ai pierdut si nu mai poti sa ajungi acasa se refera in general la situatii mai complicate in care nu gasesti o solutie convenabila sau durabila, arata faptul ca ai pornit pe o cale care nu te duce nicaieri in viata, doresti sa te reintorci la o stare anterioara care iti conferea mai multa siguranta si mai mult confort.

Visul in care te ratacesti si nu poti sa ajungi acasa reflecta drumuri pe care le faci fara spor, arata faptul ca te chinui sa rezolvi ceva fara sa reusesti mare lucru.

In afacere daca ai probleme atunci visul te anunta ca trebuie sa schimbi ceva fundamental, este nevoie sa iti schimbi domeniul sau partenerii pentru a avea castiguri ca si inainte.

Daca in realitate ai probleme la locul de munca atunci visul acesta te anunta ca este nevoie sa aduci lucrurile la stadiul la care erau inainte, ceva ai facut gresit, ai comis o eroare si este neaparata nevoie de o simplificare a activitatilor pentru a-ti da seama ce e de facut.

In cazul in care visezi ca te ratacesti si nu poti ajunge acasa simbolizeaza si o ratacire spirituala uneori, este un semn prin care ti se arata ca nu tot ce zboara se mananca.

te-ai pierdut si nu poti ajunge acasa

In aceasta ipostaza visul te anunta ca toate lucrurile simple sunt si cele adevarate si de baza, probabil trebuie sa te gandesti la felul de a fi al parintilor sau bunicilor, nu este nevoie sa ai un comportament complex pentru a impresiona pe cineva, simplitatea si modestia sunt cele mai valoroase trasaturi si totodata si cele mai rare.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi măsline sau un măslin

Visul reflecta nevoia de a redeveni ceea ce ai fost odata, te trimite la vechile obiceiuri sau la vechile cutume din familie unde fiecare isi stia rolul si regulile pe care trebuia sa le respecte.

Daca visezi ca te ratacesti intr-un oras mare si nu mai gasesti drumul spre casa inseamna ca in realitate te-ai aventurat prea departe de tine insuti, te-ai bagat in anturaje nepotrivite care nu iti aduc nici un folos real, este posibil sa regreti ca ai cunoscut anumite persoane pe care le credeai oneste, probabil o sa iti dai seama ca nici locul de munca sau statutul tau actual nu iti mai prieste cu adevarat.

Din acest punct de vedere se poate spune ca visul este un semn ca in realitate statutul tau actual in societate sau profesional nu te mai defineste ca si persoana, nu mai esti multumit(a) deloc de ceea ce iti ofera standardul comun citadin. In acesta situatie o sa trebuiasca sa te reintorci la lucrurile de baza ale fiintei tale, va fi nevoie sa iti recalculezi pasii in viata si sa repornesti pe o cu totul alta cale, mult mai simpla si mult mai usoara in acelasi timp.

Daca visezi ca te-ai ratacit si nu mai reusesti sa iti gasesti casa inseamna ca in realitate o sa urmeze niste greutati in viata ta, nu mai poti inainta cu niste proiecte, nu mai ai posibilitatea sa te afirmi sau nu mai merge deloc relatia in care esti prins(a).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.