Interpretare vis in care ca esti cu o fata in dormitor si nu poti face nimic

0
525
Interpretare vis in care ca esti cu o fata in dormitor si nu poti face nimic

Interpretarea viselor in care ca esti cu o fata in dormitor si nu poti face nimic se refera in general la intentii bune pe care le nutresti fata de cineva si care nu vor avea sorti de izbanda.

Visul in care esti cu o fata in dormitor arata faptul ca esti dispus(a) sa te ridici peste conditia ta actuala si sa actionezi cu mai multa precautie si intelegere in anumite situatii sau fata de persoanele din jurul tau.

Visul reflecta intamplari care te vor lua prin surprindere si arata o posibila schimbare benefica in viata ta, este un semn pozitiv ce te anunta ca este nevoie sa dai dovada de mai multa ingaduinta in relatia cu cineva anume, poate cu iubita sau o prietena apropiata.

Visul in care esti in dormitor cu o fata si nu poti sa faci nimic reflecta faptul ca s-ar putea ca in viata reala sa nu ai succes intr-o anume imprejurare in care doresti sa inchei o relatie de prietenie cu persoana pe care o simpatizezi.

Visul arata posibilitatea de a nu reusi intr-o relatie sentimentala. Daca dormitorul este frumos aranjat si curat reflecta ca iti doresti neaparat o relatie de amor frumoasa si unica, ai ganduri mari in ceea ce priveste partenarul(a) ta, vrei sa arati tot ce ai mai bun si mai frums insa se poate ca unele chestii sa nu se poata, sa nu iti mearga chiar asa cum te-ai gandit.

in dormitor si nu poti face nimic

Visul in care esti cu o fata in dormitor poate sa sugereze si faptul ca o persoana feminina reprezinta ceva foarte important in viata ta, in realitate s-ar putea sa nutresti sentimente ascunse si foarte puternice fata de cineva anume la care nu ai sanse momentan.

Citește și:  Interpretare vis in care esti intr-un ospiciu si incerci sa evadezi

Daca dormitorul aparut in vis este neingrijit, saracacios sau murdar insemna ca in viata reala o sa ai tulburari interioare de durata, semnifica faptul ca ai ganduri murdare in legatura cu cineva, ilustreaza in unele cazuri boala si necazuri.

Daca visezi asa ceva inseamna ca sentimentele fata de cineva sunt nestatornice si necinstite, este posibil ca cineva sa isi dea seama da cest lucru si sa apari intr-o lumina destul de negativa in curand.

Daca visezi ca nu poti face nimic sugereaza faptul ca in realitate nu o sa primesti vesti bune, se poate sa te surprinda atitudinea cuiva in care aveai incredere pana acum.

De asemenea visul reflecta in alte interpretari si faptul ca cineva nu are acces la fiinta ta launtrica, e ca si cum o persoana, de regula feminina, ar dori sa profite de tine si nu are inca ocazia perfecta.

S-ar putea ca in viata reala sa nici nu banuiesti ca cineva iti poarta dorul sau are ganduri nu tocmai potrivite pentru tine. Visul sugereaza in aceasta ipostaza posibilitatea ca in scurt timp sa observi un comportament ciudat fata de tine la o persoana despre care nu credeai niciodata ca ar putea asa ceva.

Visul te anunta ca nimic nu este ceea ce pare, o sumedenie de amanunte uluitoare pot iesi la suprafata si sa iti dea peste cap toata pronosticurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.