Iubire si bani – Berbec – Ianuarie 2013

0
60
Iubire si bani - Berbec - Ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Berbec in ianuarie 2013

Se pare ca anul 2013, implicit luna ianuarie, aduce celor nascuti in zodia Berbec o oarecare oaza de liniste, tinand seama de faptul ca pana cum au tot avut de tras de pe urma lui Saturn care parca le-a dat si mai multa energie ca sa intre in conflicte cu persoanele de sex opus. Se poate spune ca acum Berbecii isi gasesc locul in lume, mai ales la inceput de luna situatiile amoroase le vor fi benefice, chiar daca sunt singuri, nu vor duce lipsa de flirturi si nici de respect si intelegere.

E posibil pentru cei singuri ca perechea ideala sa survina exact la locul de munca sau in locurile in care ei activeaza si sa le ofere cu atat mai multe satisfactii, cu cat sunt si intelesi din toate punctele de vedere. Si atunci cand gasesti un om ca tine, ce altceva sa poti face decat sa-l pastrezi. Pentru Berbeci cel putin din a doua saptamana a lunii ianuarie se instaureaza o atmosfera putin mai arzatoare, ei vor intra in contact cu foarte multi oameni, vor cunoaste in stanga si-n drepta, vor afla lucruri, si se pare ca mediul social este strans legat si de cel amoros, fie isi vor gasi iubirea la o petrecere, o prezentare sau o galerie de arta, fie vor merge cu iubitul sau cu iubita pe care deja il au la acestea.

Citește și:  Soarele in relatie cu Neptun

Chiar daca aparent toate sunt bune si calme in viata Berbecilor pe anul 2013, se pare ca totusi in luna ianuarie, mai ales la sfarsit, vor avea inca impulsuri de control asupra propriei vieti si nu vor lasa partenerul sa intre in existenta lor asa cum acestia din urma si-ar dori. Insa cu putin tact si dulceata a privirilor totul se rezolv incet, incet si instaureaza armonia in viata de cuplu, cat si in viata profesionala.

Bani si cariera pentru nativii din zodia Berbec in ianuarie 2013

Avand in vedere ca serviciul se impleteste cu iubirea, pentru Berbeci nu va fi deloc greu sa isi suplineasca si bugetul, dimpotriva, daca sunt impliniti pe plan amoros si au motivatii serioase cat sa lupte atunci cu siguranta le va merge bine si plan financiar si invers. Marea lor satisfactie in anul 2013 va fi aceea ca tot bugetul va fi facut pe propriile lor puteri si ce placere mai mare poate sa aiba un Berbec decat sa spuna „eu am facut singur asta”? Astfel ca banii se vor aduna daca vor munci cu zor si rezultatele vor fi peste asteptari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.