Interpretare vis in care omori din greseala pe cineva si ascunzi asta

0
4959
Interpretare vis in care omori din greseala pe cineva si ascunzi asta

Interpretarea viselor in care omori din greseala pe cineva si ascunzi asta reprezinta anumite erori sau fapte necugetate pe care incerci sa le maschezi de privirile celorlalti. In general,  a omori pe cineva in vis semnifica un sfarsit mai violent a unui sentiment, a unei situatii, e un raspuns mai extrem la o intrebare anume din viata ta.

Daca visezi ca omori pe cineva lipsit de aparare inseamna ca s-ar putea sa ai parte de regrete mari pe care vei incerca sa le maschezi, vei incerca sa te ascunzi din calea celorlalti ori de reprosurile pe care ti le-ar putea face altcineva. Mai poate reprezenta in acelasi timp  si incheierea unei afaceri in mod dezastruos pentru tine si, nevrand sa te faci de rusine, o sa incerci sa ascunzi treaba asta.

Poti visa ca omori din greseala pe cineva si incerci sa ascunzi lesul in baie. Acest aspect ar putea sa aiba legatura cu anumite comportamente ori decizii dubioase pe care o sa le iei in curand si pe care nu o sa le dezvalui nimanui. Se mai refera si la atitudini nedemne din partea ta fata de familie pe care o sa faci tot posibilul sa nu le cunoasca neamurile apropiate.

Visul acesta simbolizeaza si nevoia de a termina brusc si fara menajamente o activitate sau o relatie. Daca acesta este cazul, si visezi ca ascunzi cadavrul in camara sau in bucatarie sub masa, s-ar putea in curand sa fii nevoit sa pleci de la locul de munca in urma unei concedieri sau a unei demisii de care nu vrei sa afle familia ta.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o mătură

cutit cu sange

Daca in vis omori pe cineva din greseala presupune ca in viata reala ceva se va intampla datorita hazardului ori dintr-o eroare aparuta brusc. Cu alte cuvinte evenimentul nu este programat, se intampla din senin.

Daca visezi ca lovesti cu masina o femeie si moare nestiind apoi unde sa o ascunzi semnifica faptul ca te straduiesti sa iti ascunzi anumite trasaturi feminine, sau comportamente ce sunt similare cu cele ale femeilor. Daca esti fata si visezi asa ceva atunci s-ar putea sa traiesti sau sa lucrezi intr-un mediu unde e plin de barbati care de multe ori, chiar daca in gluma, te ironizeaza.

Daca visezi cumva ca omori un barbat cu masina pe drum este un semn ca intr-o viitoare situatie din viata ta vei descalifica pe cai necinstite un competitor, un rival la locul de munca, sau daca ai o afacere atunci este posibil sa scoti de pe piata un concurent prin mijloace mai putin ortodoxe, medode pe care apoi te vei stradui sa le pastrezi secrete.

Daca omori pe cineva cunoscut in casa ta atunci reprezinta secrete mari de familie pe care vei incerca sa le ascunzi cu orice pret. In cazul in care visezi ca omori din greseala pe cineva pe strada si incerci apoi sa-l ascunzi intr-un canal atunci este posibil ca in viitorul apropiat sa te certi foarte urat cu un partener de afaceri sau cu un coleg si sa faci tot posibilul sa nu afle si restul colectivului de motivul real al confruntarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.