Interpretare vis in care apare un WC/veceu/toaleta

1
70003
Interpretare vis in care apare un WC veceu toaleta

Interpretarea viselor in care apare un WC/veceu/toaleta. Atunci cand visezi un WC mai ales daca el este plin inseamna ca vei avea bani multi iar castigurile financiare te vor multumi foarte tare, nu vei duce lipsa de nimic.

Acelasi simbol se aplica si in cazul in care visezi ca stai pe o toaleta si cazi in ea, iar atunci cand visezi ca te murdaresti inseamna ca ai parte de multa cinste, esti un om onorabil, oamenii din jur te apreciaza foarte mult, te respecta si iti respecta si deciziile cat si sfaturile.

Chiar daca visul in care ne apare un Wc poate sa fie unul dezgustator de cele mai multe ori el are interpretari foarte bune, asa cum am precizat si putin mai sus. Insa exista si variante in care interpretarea visului in care apare un wc poate sa fie usor negativa sau stanjenitoare, mai ales atunci cand visam ca stam pe toaleta si suntem expusi, ne vad cei de afara, toaleta este infundata si plina, apa nu se duce, alunecam pe podea, cazand, intra cineva dupa noi si ne vede stand pe wc, etc oricat de multa rusine ne-ar provoca acestea imagini ele sunt de fapt avertismente asupra faptului ca trebuie sa fim mult mai perseverenti atunci cand vrem sa obtiem ceva in viata, mai ales pentru ca toate reprezinta de fapt micile piedici pe care le avem in calea fericirii, in momentul in care incercam sa lasam ceva greu in urma, in momentul in care vrem sa fim liberi de constrangeri pentru a ne putea forma.

Citește și:  Interpretare vis in care apar zdrente

Nu trebuie sa ignoram nici faptul ca atunci cand visam ca stam pe wc si nu ne putem face treaba din diverse motive inseamna ca incercam sa ne atingem telul in viata dar avem anumite retineri cauzate poate de teama de a nu pierde ceva drag sinelui, poate o parte a caracterului sau un obicei cu care ne-am deprins pana la acel moment dat. Insa trebuie sa riscam in viata pentru a putea ajunge la cotele inalte ale existentei umane.

Astfel ca oricat de jenant ar fi visul in care apare un closet trebuie sa luam partea buna a lucrurilor si sa nu ne sfiim sa cautam raspunsuri. Mai puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „baie”, „incapare”, „intimitate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.