Interpretare vis in care apare un bandit

0
1338
Interpretare vis in care apare un bandit

Interpretarea viselor in care apare un bandit. Atunci cand esti acostat de un om care vrea sa te retina inseamna ca vei avea probleme cu stomacul ori chiar vei face o alergie iar daca in vis tu esti banditul inseamna ca in curand va trebui sa-ti ceri scuze fata de o persoana, deoarece i-ai gresit cu ceva ori ai fost indiferent cat trebuia sa ajuti mai mult.

In acelasi timp atunci cand visezi ca iti iese in cale un bandit inseamna ca vei avea parte de o situatie financiara foarte buna, iar daca visezi ca il alungi inseamna ca vei fi sarac.

Daca in vis te ataca un bandit acest lucru simbolizeaza faptul ca vei avea parte de onoruri, de bogatie, cei din jur te vor aprecia, iar cand un bandit in visul tau invarte un cutit in fata ta acest lucru reprezinta un pericol imediat.

Un bandit care jefuieste o banca in vis inseamna o vizita neasteptata din partea unui prieten sau a unor rude iar daca acesta jefuieste o femeie inseamna ca te vei bucura de atentia persoanelor de sex opus si cand il vezi ca se plimba in vis inseamna ca ai sentimente confuze si nesigure in trairile tale.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un adulter

bandita

De regula banditul din vis reprezinta in viata reala, exact ceea ce vrem sa aascundem de ceilalti, o parte a personalitatii noastre care nu vrem sa o lasam sa iasa la iveala, desigur totul concretizandu-se in ceva negativ, in atitudini eronate care ne ataca reputatia, ceea ce e si normal sa ascundem, dar cel mai normal ar fi sa incercam sa schimbam acele laturi.

Atunci cand visezi mai multi banditi care dau tarcoale unei case sau unui loc, dorind sa-l jefuiasca inseamna ca de fapt ai parte numai de relatii confuze cu cei din jur, te implici mai ales in relatii amoroase nesigure, care te si frustreaza la un moment dat, mai ales pentru ca nu stii niciodata pe ce drum sa o iei si desigur, nu reusesti sa iti faci un viitor din acest motiv.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca banditul din vis reprezinta faptul ca avem anumite temeri, frustrari, suntem complexati din cauza unor persoane care ne fac sa ne simtim inferiori, insa ar trebui sa ne gandim ca fiecare are ceva special, al lui, incomparabil, care il face in cele din urma sa fie la randul sau superior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.