Interpretare vis in care torturezi pe cineva

0
590
Interpretare vis in care torturezi pe cineva

Interpretarea viselor in care torturezi pe cineva reflecta in mare parte mustrari de constiinta si frustrari in legatura cu anumite neimpliniri din viata ta.

Daca visezi ca torturezi pe cineva s-ar putea ca in viata reala sa te mustre constiinta in legatura cu unele fapte pe care le-ai facut, cineva se poate sa iti reaminteasca unele dintre ele sau se poate intampla ca in mod intamplator sa vezi ceva care sa iti reimprospateze memoria.

Daca visezi ca torturezi o persoana apropiata atunci este posibil ca in realitate sa fi facut o greseala fata de acea persoana, s-ar putea intampla ca intalnindu-te cu ea sa iti aduci aminte de felul in care ai nedreptatit-o si sa te simti foarte prost si vinovat.

torturezi o femeie

Visul in care torturezi o ruda, un verisor sau o verisoara poate sa simbolizeze faptul ca te simti vinovat(a) in legatura cu unele castiguri pe care le-ai facut in dauna acestora, s-ar putea sa ti se aduca subtil aminte de aceste aspecte in scurt timp.

Asemenea vis care prezinta o scena atat de nepotrivita poate sa reflecte in unele cazuri si frustrarea pe care o simti la neimplinirea anumitor planuri sau dorinte, se poate spune ca visul face o trimitere directa la neimpliniri pe care le-ai avut nu cu mult timp in urma sau la unele ce vor avea loc in viitorul apropiat.

Daca visezi ca torturezi un barbat necunoscut s-ar putea ca in realitate sa nu ti se implineasca o dorinta de a castiga ceva, o sa ai un esec in afaceri sau nu o sa reusesti sa ocupi un post pe care ai pus ochii in ultima vreme.

Citește și:  Interpretare vis in care nu stii cat e ora sau ce data este si nici nu poti afla

De asemenea, este foarte posibil ca statutul tau public sa nu te satisfaca indeajuns, orgoliul tau nemasurat ar avea nevoie de ceva mai mult.

Daca visezi ca torturezi o fata sau o femeie atunci s-ar putea ca in realitate latura sufleteasca sa aiba de suferit, nu o sa reusesti sa te acomodezi intr-un anturaj placut si destins, o sa ai probleme de comunicare si de intelegere a unor aspecte ce tin de latura intima a cuiva, se mai poate insa intampla si un mic esec de abordare a unei persoane sensibile care nu o sa raspunda pozitiv la avansurile mai putin finute pe care o sa le faci.

torturezi pe cineva

Daca visezi ca torturezi un om in virsta atunci este foarte posibil sa fii profund deceptionat(a) de prestatia pe care o vei avea intr-o comunitate sau grup profesional, aceasta scena semnifica lipsa intelepciunii in abordarea problemelor serioase si complexe, s-ar putea sa te faci de ras in profesia ta sau la locul de munca.

In situatia in care visezi ca torturezi un copil este foarte posibil sa ai regrete mari din cauza ca nu ai putut sa fii sincer(a) intr-o situatie fata de o persoana la care tii foarte mult. Totodata, asemenea scena prefigureaza un conflict interior in care te zbati de mai mult timp si care este posibil sa izbucneasca si la suprafata.

In aceasta ordine de idei s-ar putea ca in realitate sa ai o mare dilema deoarece se pare ca o mare parte a personalitatii tale inca doreste sa ramana in stadiul inocentei si curateniei morale pe cand cealalta parte tinde sa se abrutizeze treptat si sa inghita orice forma de naturalete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.