Interpretare vis in care apare detergent

0
2022
Interpretare vis in care apare detergent

Interpretarea viselor in care apare detergent se refera desigur la curatenie. In functie de ceea ce vrei sa cureti cu detergentul se poate face si talmacirea iar simbolurile sunt dupa cum urmeaza: daca visezi ca speli haine cu mult detergent inseamna ca vrei sa iti cureti onoarea, sa iti restabilesti cinstea si virtutea, pentru ca ai fost barfit de multi oameni iar acum iti cauti drum sa arati ca nu esti asa cum au aflat ei.

Daca visezi ca speli haine foarte noi cu detergent inseamna ca vei avea probleme cu noile cunostinte pe care ti le faci, ai multe dificutati de comunicare, probleme de toate tipurile in relatiile interumane si din acest motiv e posibil sa fii nevoit sa stai mai mult singur.

Daca visezi ca iti cureti pantofii cu detergent inseamna ca vei avea parte de un drum lung si plin de obstacole. Daca visezi ca iti speli podeaua cu detergent inseamna ca te vei muta intr-o casa noua.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o potcoava

detergent

Daca visezi ca iti cureti o patura cu detergent inseamna ca vei avea parte de o perioada de odihna placuta.

In cazul in care visezi ca speli cu detergent si face multa spuma inseamna ca vei avea parte de certuri, de galceava, te vei enerva foarte tare din cauza unor vorbe aruncate fara sens, e posibil sa se porneasca un adevarat scandal cu cei din jur.

Daca visezi ca speli cu detergent si acesta nu albeste deloc inseamna ca vei incerca in zadar sa iti redobandesti vechile cunostinte, vei ramane singur, fara prieteni, deoarece le-ai vorbit prea urat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.