Interpretare vis în care te bărbierești

0
20827
Interpretare vis in care te barbieresti

Interpretarea viselor în care te bărbierești se referă în general la unele retușuri pe care dorești să le faci în viața ta sau să îți reconsideri anumite atitudini.

Dacă visezi că te bărbierești, înseamnă că în realitate o să ai de lucrat puțin la imaginea ta și ai semnale din exterior că ceva nu prea este în regulă în comportamentul tău față de alții.

Dacă visezi că te bărbierești și îți dai jos o barbă mare, atunci s-ar putea ca în realitate să pierzi din punct de vedere material; o să-ți pierzi capacitatea de a câștiga la fel de bine ca și înainte. Ceva o să se întâmple și nu o să mai poți obține profituri la fel de mari ca și înainte.

barbierit

Dacă visezi că te bărbierești și îți dai jos o barbă scurtă, atunci visul te anunță că în scurtă vreme o să-ți rezolvi o mulțime de probleme din casă sau de la serviciu. O să elimini din viața ta o grămadă de neajunsuri ce privesc atât partea materială, cât și cea emoțională.

Visul în care îți razi barba căruntă semnifică în mare parte faptul că o să te împaci cu cineva cu care te-ai certat cu mult timp în urmă sau, în alte situații, relevă faptul că o să te înveselești la un eveniment sau o să înlături din viața ta definitiv o supărare majoră.

În alte interpretări se spune că barba căruntă în vis simbolizează înțelepciunea și cugetarea profundă, arată gradul de cumpătare și legătura cu lumea înaltă a spiritualității.

Dacă visezi că îți razi o barbă căruntă, atunci s-ar putea că în realitate să te aliniezi unor idei mai puțin strălucite. Se poate să te alături unui anturaj decazut sau la fel de bine poate să simbolizeze faptul că în scurtă vreme o să ai un comportament dezordonat și lipsit de prea multă cugetare, cu alte cuvinte, o să decazi.

Dacă visezi că te bărbierești de o barbă lungă și neagră, este posibil ca în viața reală să scapi cu fața curată dintr-o mare încurcătură. Se pare că cineva o să te trădeze, însă nu o să pierzi foarte mult din această pricină, deoarece o să afli la timp de manevrele care se fac în spatele tău și o să iei măsurile potrivite.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi o prepeliță

Totodată, se spune că un asemenea vis are legătură și cu norocul personal. Dacă visezi că te bărbierești, atunci o să îți pierzi norocul într-o situație sau nu o să reușești să îți fructifici până la capăt șansele.

barbierit

Visul în care te bărbierești mai poate avea legătură și cu pierderea autorității asupra altor persoane. S-ar putea ca în familie să îți pierzi cuvântul sau să scapi de sub control relația pe care o ai. Dacă ești căsătorit(ă) și visezi așa ceva, atunci este posibil ca să nu te mai asculte soțul/soția sau copiii.

Visul în care te bărbierești de o barbă albă mai simbolizează și depășirea unor boli sau a unor necazuri mari. Dacă în realitate suferi de vreo boală mai grea și ai asemenea vis, atunci în curând o să te însănătoșești.

De obicei, visul de a te bărbieri poate fi corelat cu ideea de transformare sau de renovare a sinelui. Poate indica o dorință de a face schimbări majore în viața ta, fie că este vorba de aspectul fizic sau de atitudinea ta față de anumite situații.

Asta nu exclude și posibilitatea unor schimbări mai puțin vizibile, dar semnificative, la nivel emoțional sau psihologic. În alte contexte, acest tip de vis poate fi strâns legat de ideea de “curățenie” sau “purificare”.

Dacă acesta este cazul, s-ar putea să găsești util să explorezi și alte vise legate de curățenie, cum ar fi visele în care apare spumă.

Poți să citești mai multe despre asta în articolul nostru despre interpretarea visului în care vezi spumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.