Interpretare vis in care apare un cosmar

0
505
Interpretare vis in care apare un cosmar

Interpretarea viselor in care apare un cosmar. Atunci cand visezi ca ai un cosmar, deci un vis intr-un vis, inseamna ca vei avea parte de un necaz la care nu te astepti. Insa cand visezi ca cineva anume are un cosmar inseamna ca o anume persoana te domina deoarece are o situatie financiara mai buna.

De regula cosmarurile ne dau multe batai de cap atat noaptea, cat si in timpul zilei, dupa ce le-am avut, avand in vedere ca ne ramane o stare impregnata pe constiinta, parca ne trezim si obositi si simtim ca nimic nu ne merge bine in ziua respectiva.

Motivul este simplu: atunci cand avem un cosmar, deci un vis care ne terorizeaza psihic, ne chinuie, subconstientul nostru incearca de fapt sa ne avertizeze ca urmeaza o perioada foarte grea in viata noastra, chiar el fiind agitat de acestea lucruri, motiv pentru care ne induce asemenea stari.

Indiferent ce imagini ne-ar aparea in vis, acestea nu sunt alese fara logica, motiv pentru care e bine sa retineti toate aspectele unui cosmar pentru a sti de ce anume trebuie sa va feriti mai bine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o premiere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.