Interpretare vis in care nu poti sa scrii corect, cand recitesti e plin de greseli

0
1102
Interpretare vis in care nu poti sa scrii corect, cand recitesti e plin de greseli

Interpretarea viselor in care nu poti sa scrii corect, cand recitesti e plin de greseli denota lipsa de concentrare, nu te poti organiza asa cum doresti sau se ivesc probleme care iti dau peste cap toate panurile.

Daca visezi ca nu poti scrie corect si apar multe greseli semnifica faptul ca nu o sa mai poti sa efectuezi o calatorie de afaceri sau o drumetie, desi o sa-ti programezi in acest sens o gramada de amanunte totusi, in cele din urma, o sa apara alte neajunsuri care o sa te determine sa amani sau sa anulezi definitiv orice tentativa de a mai pleca, ceva o sa te opreasca in ultima clipa.

Visul in care nu poti sa scrii corect si apar multe greseli s-ar putea sa ilustreze incapacitatea ta de a mai acumula cunostinte intr-un domeniu specific sau faptul ca nu te mai poti pregati eficient pentru un examen sau altceva, reflecta saturarea mentala cu informatii de tot felul care risca sa se amestece, nu mai poti gandi logic intr-o situatie, te pierzi usor in fata cuiva sau nu mai ai stabilitatea emotionala ca si inainte.

Visul simbolizeaza vestile mai putin placute, litigii pe care nu le poti rezolva, conflicte legale care se tot amana la nesfarsit fara a se gasi vreo solutie buna, tratative perpetuate la nesfarsit fara concluzii clare si pozitive, nu poti sa iti atingi un obiectiv, ai dificultati sa-i intelegi pe altii, comunicarea cu altcineva are de suferit.

erori gramaticale

Daca visezi ca scrii ceva si este plin de greseli atunci si in viata reala ar trebui sa fii foarte atent(a) la actele pe care le semnezi, mare precautie la orice fel de semnatura pe care ti-o pui undeva, neclaritati in contabilitate, nereusite in plan profesional sau personal.

Citește și:  Interpretare vis in care esti atacat de un sobolan sau soarece

Visul in care scrii simbolizeaza posibilitatile si capacitatile de comunicare cu alte persoane, poate sa fie vorba de comunicare emotionala, mentala sau fizica la urma urmei, cert este ca s-ar putea sa ai probleme reale in a ajunge la un nivel acceptabil de a relationa cu cineva anume in aceste planuri.

Visul in aceasta ordine poate exprima deficientele pe care le ai in a te face inteles(easa) de o persoana apropiata sufletului tau, nu gasesti modalitatea optima pentru a ajunge la inima cuiva, nu poti atinge nivelul de intelegere a altei persoane si asta te va pune in dificultate.

S-ar putea sa nu fii capabil(a) sa gasesti cheia de a patrunde in mintea cuiva pentru a intelege felul in care gandeste despre tine sau despre altceva, te poate intriga neputinta de a deslusi mecanismul gandirii sau starii mentale a unei persoane cu care ai de-a face. In aceasta ipostaza poate sa fie vorba de o persoana cu care ai vrea sa colaborezi sau sa ai un contact mai mult sau mai putin interesant si nu stii cum sa o abordezi.

Daca visezi ca scrii anapoda si la recitire este plin de greseli atunci se poate ca in realitate sa iti dai seama ca nu ai procedat corect fata de cineva, nu ai avut atitudinea corecta si s-a inteles gresit ceea ce ai vrut sa comunici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.