Interpretare vis în care vezi o sârmă

0
278

Sârma în vis simbolizează probleme cu banii și faptul că ești un om ghinionist. Dacă visezi că te-ai încurcat într-un fir de sârmă încâlcit, este un avertisment de pericol. Sârma ghimpată întinsă în jurul casei tale, în vis, arată probleme la muncă și o deteriorare a condițiilor de viață, în familie.

Dacă visezi o sârmă împletită înseamnă încurcături în familie. Dacă în vis îți apare un inel din sârmă, acest vis arată că este timpul să-ți analizezi relația cu persoana iubită, mai ales din punct de vedere al sincerității.

Dacă visezi că ești prins într-un gard din sârmă ghimpată, acest vis arată că vei fi copleșit de probleme și vei avea parte de calomnie, care te va costa reputația. Sârma ghimpată este un fel de avertisment, ea arată că din cauza unor probleme te vei enerva, iar problemele vor avea un efect negativ și asupra afecerilor tale. Visul prezice mulți dușmani și dificultăți serioase, greu de depășit. De asemenea, visul simbolizează nerăbdarea ta, prin care nu vei face decât să înrăutățești situația.

Dacă visezi sârmă de cupru răsucită, înseamnă că în viitorul apropiat vei călători. Cu cât firul de sârmă este mai lung, cu atât perioada în care vei avea parte de schimbări este mai îndelungată. Visul te avertizează să fii cât se poate de calm, să încerci să scapi de excesul de stres din viața ta.

Dacă visezi un fir de sârmă ruginit, înseamnă că vei avea parte de obstacole în afaceri, de complicații neașteptate. Dacă firul este din aur, asta înseamnă succes mare și neașteptat. Sârma de aur în vis arată și succes în afaceri. Dacă firul este din argint, vei avea parte de oameni care îți sunt dușmani și care luptă împotriva ta.

Alte interpretări ale viselor în care vezi sârmă:

 • Un fir de sârmă în vis înseamnă multe călătorii de afaceri, frecvente și de scurtă durată. Un astfel de vis poate prezice faptul că vei face călătorii personale și vei afla că ești subestimat.
 • Dacă în vis cauți o bucată de sârmă, este semn că vei avea mari bătăi de cap din cauza unor situații neașteptate.
 • A te încurca în sârmă, în vis, semnifică necazuri în viitor.
 • Dacă visezi că te-ai înțepat în sârmă, înseamnă că în curând vor veni vremuri grele.
 • O sârmă din metal în vis este semn de înșelăciune și pagubă.
 • Visul în care vezi sârmă ghimpată arată că ai niște necazuri. Dacă în vis te-ai zgâriat cu sârmă ghimpată, înseamnă că ești chiar tu vinovat de necazurile tale.
 • Mersul pe sârmă ca și cum ai fi la circ și ai face acrobații, înseamnă că vei avea parte de o perioadă grea, în care te vei confrunta cu probleme neașteptate, în care doar perseverența și răbdarea te vor ajuta să-ți atingi obiectivele dorite.
 • Dacă visezi că ți-ai rupt hainele în sârmă ghimpată, înseamnă că vei avea parte de eșec în tot ce vei face.
 • Dacă visezi sârmă ruginită și murdară, este semn că ești un om care nu face compromisuri și care dă bătăi de cap celor dragi. Visul prezice că cei din familie sunt îngrijorați pentru tine.
 • Dacă visezi un fir de sârmă blocat în dinți, este semn că vei avea parte de schimbări în viață, pe care le vei accepta cu greu, strângând din dinți.
 • Dacă în vis vezi bucăți de sârmă, este semn că vei avea posibilitatea de a face călătorii, însă acestea vor fi obositoare, împovărătoare, iar în plus vei provoca și multă nemulțumire familiei.
Citește și:  Interpretare vis in care apare umflat

Dacă visezi o barieră din sârmă, este semn de obstacole serioase în viața reală, care te vor împiedica să-ți pui în aplicare un plan pe care l-ai conceput de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.