Interpretare vis în care vezi apă curată

0
7

Visul în care vezi apă curată într-un râu indică o serie de probleme în familie sau la muncă. Acest vis arată că la muncă s-ar putea să primești anumite sarcini care nu-ți vor plăcea. Un vis în care vezi apă curată înseamnă că ești pe cale să suferi mari transformări. Multă apă curată în vis este semn de evenimente turbulente. Dacă apa este liniștită, atunci situațiile se vor rezolva și vei avea timp pentru liniște și pentru a te relaxa.

Dacă în vis vezi apa curată a unei cascade este posibil să simți nevoia de a-ți dezvălui adevăratele dorințe și de a arăta cine ești cu adevărat. Visul în care bei apă curată arată că vei avea parte de situații pozitive și de succes, că îți vei face timp pentru acei oameni din jurul tău care te pot ajuta.

A visa că plutești pe ape în amonte semnifică faptul că trebuie să-ți lași viața ta să-și urmeze cursul natural fără a te stresa. A înota în apă limpede în vis arată că încerci să-ți depășești temerile și că ar fi bine să nu lași slăbiciunile să-ți înhibe voința de a merge mai departe.

Apa curată în vis simbolizează purificarea, claritatea emoțională și reînnoirea spirituală. Visele cu apă limpede pot indica o perioadă de liniște și pace interioară, sugerând că te afli pe drumul corect către echilibrul emoțional și claritatea mentală. Apa curată este adesea asociată cu sentimente de calm și capacitatea de a depăși obstacolele cu liniște.

Alte interpretări ale viselor în care vezi apă curată:

  • Visul în care vezi apa curată a unui pârâu prezice momente bune, prosperitate, în general ceva bun. Acest vis se referă la importanța de a-ți recăpăta energia și de a evita stresul și neînțelegerile.
  • Dacă ai visat că vezi pește în apă curată, asta înseamnă că vei trece printr-o perioadă de abundență, în care vor apărea multe posibilități și momente bune în care îți vei face prieteni și chiar o relație de dragoste.
  • A te scălda în apă curată în vis este semn de relaxare, echilibru, evenimente pozitive. Acest vis arată că viața ta va fi plină de bucurii și prosperitate.
  • Potop de apă în vis semnifică surplusul de sentimente negative pe care le-ai acumulat în suflet și care îți fac rău. Acest vis te avertizează să te eliberezi de negativ și să-ți rezolvi problemele care te apasă, iar apoi să schimbi foaia, să ai altă atitudine față de rude, prieteni și colegi.
  • Visul în care vezi apă curată în piscină sau într-un bazin semnifică profit financiar, oportunitatea de angajare, sau promovare în muncă și salar mai mare. Acest vis are legătură cu prosperitatea financiară.
  • A visa o barcă pe apă curată poate fi un semn că treci printr-o perioadă dificilă, însă vei reuși să depășești orice situație. Barca pe apă în vis simbolizează și stabilitate emoțională.
  • Dacă în vis ai căzut în apă curată este semn bun, vei scăpa de probleme și vei pune capăt unei etape din viața ta.
  • Visul în care vezi apă de mare curată simbolizează nevoia de purificare și creștere spirituală. Acest vis semnifică nevoia de putea face față schimbărilor.
Citește și:  Interpretare vis în care nu te mai măriți niciodată

Dacă în vis visezi apă curată dar care stagnează, înseamnă că vei primi vești bune și vei avea motive de bucurie. Visul prezice situații pozitive în viața ta, pe plan personal și profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.