Interpretare vis in care intarzii la intalnire

0
1993
Interpretare vis in care intarzii la intalnire

Interpretarea viselor in care intarzii la intalnire reflecta in foarte mare masura faptul ca nu reusesti sa te pui de acord cu tine insuti in anumite imprejurari, o sa ai de suferit din aceasta cauza si s-ar putea chiar sa iti provoci unele pierderi materiale.

Visul in care mergi la o intalnire dar iti dai seama ca ai intarziat sugereaza faptul ca in viata reala nu reusesti sa ajungi la un numitor comun cu propria persoana, ai ganduri contradictorii in situatii importante si tocmai de aceea ai de suferit.

Daca visezi ca ai programat o intalnire cu cineva dar nu reusesti sa ajungi la timp simbolizeaza un esec in afacerile pe care le ai, este foarte posibil sa nu te pui de acord cu partenerul tau asupra unor actiuni sau activitati comune ce au ca si scop unele castiguri, exista sansa ca in realitate sa nu te descurci cu partenerul sau cu un anumit coleg de la locul de munca.

Se poate ivi ocazia ca sa nu poti sa iti corelezi actiunile si timpii de actiune cu niste colegi de la serviciu si astfel sa ai necazuri mari cu sefii.

De regula asemenea vis exprima destul de sugestiv neputinta de a suprapune anumite aspecte ale vietii sau anumite actiuni.

Daca visezi ca nu ajungi la intalnirea cu o persoana feminina atunci s-ar putea ca in viata reala sa nu poti sa iti exprimi afectiunea fata de cineva apropiat sau mai exista posibilitatea, in alta ordine de idei, sa nu te intelegi cu persoana iubita asupra unui lucru.

intarzie la intalnire

Daca in realitate ai probleme de comunicare cu cei din jurul tau sau in special cu cineva mai apropiat(a) atunci visul te anunta ca nu o sa reusesti sa iti dezvolti anumite trasaturi de caracter mai calde, mai afective, niste aspecte ale personalitatii tale au ramas in stare bruta fara sa ai posibilitatea sa le cizelezi asa cum se cuvine.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi sparanghel

Daca visezi ca iti dai intalnire cu vreun membru al familiei tale si nu poti sa ajungi la timp atunci se poate ca in realitate sa existe niste disensiuni grave in sanul familiei tale sau niste neintelegeri referitoare la unele probleme majore ce necesita remediere urgenta.

Totodata, aceasta ipostaza mai ilustreaza si posibilitatea ca tu sa nu dai dovada de destula afectiune fata de membrii familiei ori unii dintre ei sa nu mai aiba asa incredere in angajamentele pe care le-ai facut.

Demonstreaza faptul ca este nevoie sa te implici acum mult mai des si mult mai serios in demersurile pe care le face familia.

Daca visezi ca ai aranjat o intalnire cu niste persoane importante si nu ajungi la timp la intalnire este un semn ca in viata reala nu reusesti sa iti integrezi destul de bine niste concepte in mintea si in personalitatea ta, ai dificultati in a te pune in valoare exact atunci cand iti sunt prielnice toate imprejurarile, o sa iti lipseasca increderea in tine exact cand ai mai putina nevoie de acest lucru.

Aceasta ipostaza semnifica faptul ca in curand s-ar putea sa nu iti activezi la timp spiritul de actiune si sa incepi sa te comporti cu o mentalitate de invingator(oare), in caz contrar o sa ai de pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.