Interpretare vis in care esti urmarit de o persoana necunoscuta

0
11708
Interpretare vis in care esti urmarit de o persoana necunoscuta

Visul in care esti urmarit de o persoana cunoscuta se intalneste destul de des acest vis si la barbati si la femei. La fel ca in toate visele , urmarirea inseamna o nesiguranta, incertitudine, teama de ceva anume de care insa nu ai cunostinta.

Persoana necunoscuta inseamna o problema care va exista in viata ta si care trebuie rezolvata neaparat si de care tu fugi, acest lucru agravand si mai tare problema.

Cu cat vei incerca sa fugi mai mult cu atat problema ta va persista fiind pe zi ce trece mai greu de rezolvat. Poti simti stari de anxietate, de disperare , presentimentul ca vei fi atacat sau ca ceva grav e pe cale sa se intample.

Acest vis este de obicei o avertizare a faptului ca intr-un viitor destul de apropiat te vei confrunta ca o problema, situatie, pe care va trebui sa faci tot posibilul sa o rezolvi sau in cel mai fericit caz, sa o eviti, si toate astea intr-o perioada de timp relativ scurta din cauza ca aceasta problema, situatie se va agrava cu timpul si iti va fi tot mai greu sa o indepartezi.

urmarit de cineva

Incearca pe cat posibil sa retii acest vis, aceasta avertizare de fapt, pentru ca acest lucru iti va fi de un real folos in perioada urmatoare din viata ta. Trebuie sa fii atent, vor fi anumite indicii care vor aparea in viata ta reala si pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a putea evita o anumita situatie sau problema ce va urma.

Citește și:  Interpretare vis in care faci baie in lapte

Daca visul se repeta devenind cu timpul o obsesie , inseamna ca nu ai putut evita acea situatie sau problema, ea deja exista si vor aparea simptome de agravare a ei. Pot aparea indicii sub forma unor sentimente de vinovatie, de regrete, de neputinta, care cu timpul se vor accentua si se le vei simti si in viata ta reala de zi cu zi.

Cu timpul ele se vor simti tot mai acut si nu se vor opri pana cand nu cei gasi rezolvarea situatiei sau problemei deja existente. Incearca sa stai tot timpul in alerta in viitorul apropiat pentru a putea observa mai bine evenimentele care succed producerea situatiei sau problemei pe care o vei avea, in acest fel vei putea actiona in cel mai scurt timp la inlaturarea ei.

Daca ea s-a produs deja fa tot posibilul sa nu amani rezolvarea ei pentru ca iti va fi tot mai greu pe urma. Daca nu ai reusit acest lucru, vei fi avertizat printr-un sentiment puternic de teama ca te paste o primejdie. In acest caz , ignorarea acestui sentiment este cel mai gresit lucru pe care il poti face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.