Interpretare vis in care apare o balega

0
8409
Interpretare vis in care apare o balega

Interpretarea viselor in care apare o balega. Atunci cand visati o balega inseamna ca veti avea parte de o serie de activitati care va injosesc, va umilesc, insa care pot sa duca la succes si la reusite in cele din urma. Balega din vis mai poate fi si un compromis pe care il faceti si va fi folositor, concesii, sacrificii necesare care insa vor trece, iar apoi vor fi de profit.

Daca visati un morman intreg de balega inseamna ca aveti nevoie de incurajari, veti avea si stimulente, sperante, planuri de viitor implinite. Daca visati ca un animal face o balega inseamna ca va doriti sa va implicati intr-un proiect de proportii, sa iesiti in evidenta.

Daca in vis mergeti si dati de o balega cu piciorul inseamna ca va asteapta suparari, necazuri, surprize neplacute si daca va murdariti cu balega inseamna ca veti avea mici castiguri, realizari minore, veniti cu solutii bune de moment, insa care pe altii ii pot face sa sufere sau pe care acestia, le vad ca fiind ridicole.

Citește și:  Interpretare vis in care lupti intr-o arena

balega

Daca in vis folositi balega la ceva inseamna ca aveti mari planuri de viitor, munca, depuneti eforturi, faceti pregatiri pentru ceva, aveti sperante.

Atunci cand visezi balega se spune de regula ca vei avea un mare noroc, mai ales daca esti murdar pe haine sau pe maini, reprezinta un castig financiar enorm, neasteptat, insa daca balega este mica inseamna ca vei reusi sa ai niste lucruri ieftine in viata, le vei dobandi usor ce-i drept, dar vor fi de scurta durata.

Daca balega este visata insa de cei bogati inseamna ca acestia vor avea ghinion. Balega uscata insa reprezinta o viata in general buna, un trai nici prea extravagant insa nici modest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.