Interpretare vis in care vremea se schimba brusc de la o stare la alta

0
994
Interpretare vis in care vremea se schimba brusc de la o stare la alta

Interpretarea viselor in care vremea se schimba brusc de la o stare la alta reflecta in general starile emotionale sau de spirit pe care le ai si alterneaza in mod fericit sau nu pe perioade scurte de timp.

Daca visezi cumva ca esti martor(a) la schimbarea vremii secvential si cu rapiditate neobisnuit de mare atunci in realitate starea ta de spirit se va schimba foarte repede din anumite motive, o sa fii bucuros(oasa) si trist(a) in timp foarte scurt, o sa ai o stare de nervozitate urmata de una de fericire si incredere, depinde care este ordinea fenomenelor meteo ce se desfasoara in vis.

Daca visezi o vreme insorita urmata imediat de vant si ploaie atunci se pare ca intai te vei simti foarte increzator(oare) in sansele tale, vei avea incredere in tine, iar imediat dupa aceea credinta iti va fi rasplatita, norocul va da peste tine si vestile bune s-ar putea sa apara.

In alte interpretari se spune ca vremea alternativa aparuta in vis prevesteste instabilitate si neincredere, nu poti sa te hotarasti in privinta unui lucru, nu esti decis(a) pe ce cale sa o apuci sau ce masuri sa iei.

De regula, a visa vreme frumoasa cu soare reflecta o armonizare a propriilor actiuni cu ceilalti, armonizarea cu lumea, sincronizare la maxim cu ceea ce se intampla in jurul tau ceea ce nu poate decat sa denote mult optimism si pozitivitate in tot ceea ce faci.

vreme schimbatoare

Daca visezi ca se schimba brusc vremea in ploaie torentiala si frig atunci se presupune ca ti se schimba norocul, un eveniment iti va da peste cap toate planurile.

Citește și:  Interpretare vis in care legumele sau cerealele semanate sunt dintruse se vreme

Desi in multe cazuri si conform multor alte interpretari vremea ploioasa simbolizeaza castigurile si sporul, la fel si vantul de asemenea, nu se poate da o regula care sa stabileasca definitiv simbolistica vremii, tocmai de aceea cel mai bine este sa compari situatia din viata reala cu ceea ce se intampla in vis, deoarece este singura cale de a da, cat de cat, un inteles mai clar.

De exemplu, daca in realitate toate iti merg bine si sansele sunt de partea ta, visul cu vreme schimbatoare anunta de departe schimbarea imprejurarilor, anunta ca o sa ti se schimbe planurile si o sa apara probabil si mici ghinioane.

In cazul in care momentan in realitate toate iti merg pe dos atunci visul iti prevesteste imbunatatirea situatiei, o sa incepi sa pui cap la cap lucrurile si o sa apara si rezultatele.

Visul in care vremea se schimba brusc de la o stare la alta poate sa reflecte in profunzime starile sufletesti pe care le ai, astfel ca o stare sufleteasca incrancenata si violenta s-ar putea sa se reflecte in vis sub forma unei furtuni cu tunete si fulgere iar o vreme frumoasa sau aparitia unui curcubeu dupa ploaie poate sa exprime de fapt aparitia norocului, calmarea spiritelor si armonia in toate.

Visul in care se schimba vremea brusc mai apare in alte cazuri si ca un prevestitor de schimbare de domiciliu sau schimbare majora in viata ta, se spune ca a visa asa ceva este un semn ca trebuie sa iti impachetezi lucrurile caci o sa iti schimbi domiciliul sau munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.