Vibrația numărului 9 în numerologie

0
808
Vibratia numarului 9 in numerologie

Nativii născuți sub semnul vibrației numărului 9 au foarte multe de spus și la propriu și la figurat. Despre ei am putea vorbi pagini întregi, cel mai bine fiind însă să facem o trimitere la cei născuți sub vibrația numărului 3 și cei născuți sub vibrația numărului 6, cei cu care se înțeleg de asemenea și foarte bine.

Vibrația numărului 9 aduce cu sine o resonanță de încheiere și finalitate. Este numărul care încheie ciclul unicilor cifre și, prin urmare, simbolizează atingerea unui punct culminant. Acest număr reprezintă înțelepciunea și iluminarea spirituală, sugerând că individul care îl poartă poate avea tendința de a privi spre înălțimi spirituale și căutarea unui sens mai profund în viață.

Combinatiile, însă, sunt și mai multe și mai mari, de o amploare incomensurabilă cu haosul, liniștea, bunătatea, despotismul, iar aici am putea introduce tot mai mulți termeni contradictorii, însă mai bine explicăm în pași mărunți câteva caracteristici. De precizat, însă, este că cel mai bine îi definește următoarea frază: „marele haos s-a privit într-o oglindă și și-a descoperit liniștea”.

Și de aici se pot înțelege multe, desigur, în primul rând caracterul lor bulversant care electrocutează, atrage, șochează, lasă amprente de nestăpânit asupra celor cu care se întâlnesc pe parcursul existenței lor. Aceste contradicții par să fie create de misticismul lui Neptun, guvernatorul celor născuți sub vibrația numărului 9, planeta fiind cea care le dă o neliniște interioară, ei caută ceva și nu își dau seama prea curând ce, mulți dintre acești nativi își petrec întreaga existență fără să aibă un sens.

Cert este că până la o anumită vârstă vor lăsa o impresie nu tocmai bună apropiatilor, având această lume interioară în care se dă o luptă crâncenă continuu. Iar dacă spunem Neptun, trebuie să spunem și Pești. Referitor la această idee, putem însă să le oferim nativilor cu pricina o ocupație care poate îi va mai tempera puțin: teatrul. Dacă doresc să se îndrepte către această direcție, ar putea să își împlinească fanteziile, să se mai domolească și astfel să nu îi mai amețească nici pe cei din jurul lor.

Citește și:  Zodiacul floral

Cele mai importante calități ale acestor nativi sunt sinceritatea, modestia, simțul compasiv și umanitar. Însă un mare defect al lor este fantezia. Sunt atât de fanteziști, încât se poate să îi pierzi pe vreun tărâm fermecat și așa să își petreacă întreaga existență, făcând, te miri ce, ca și profesie, însă atât cât le permite să viseze, nu le pasă dacă lucrează la un chioșc de ziare sau dacă adună gunoiul de pe stradă.

Aici poate să fie marea lor problemă, deoarece cu timpul își pierd esența. Ideal ar fi să încerce încă din copilărie să citească mult și să își exerseze creativitatea în lucruri productive.

Un alt punct bun al acestor nativi este și faptul că nu pot fi trași pe sfoară, chiar dacă ei de multe ori închid ochii și se fac că nu au observat minciuna, în realitate și-au dat seama și de cea mai mică falsitate.

Adesea îi înțeleg foarte bine pe cei din jur și rezonază cu nevoile lor, sunt empatici, încearcă mereu să ajute, chiar uitând de propria persoană. Ca sfat foarte util, puteți lua în considerare următorul: stați cât mai mult în societate, între oameni, vorbiți, comunicați, evitați singurătatea deoarece vă este dăunătoare. Iar asta o spunem pentru că în momentul în care veți fi singuri, fie vă umpleți de gânduri rele, fie uitați. În plus, sunteți foarte predispuși la depresie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.