Vibratia numarului 9 in numerologie

0
148
Numarul 9 Sursa: sivmaria.blogspot.com

Nativii nascuti sub semnul vibratiei numarului 9 au foarte multe de spus si la propriu si la figurat. Despre ei am putea vorbi pagini intregi, cel mai bine fiind insa sa facem o trimitere la cei nascuti sub vibratia numarului 3 si cei nascuti sub vibratia numarului 6, cei cu care se inteleg de asemenea si foarte bine. Combinatiile insa sunt si mai multe si mai mari, de o amploare incomensurabila cu haosul, linistea, bunatatea, despotismul, iar aici am putea introduce tot mai multi termeni contradictorii, insa mai bine explicam in pasi marunti cateva caracteristici. De precizat insa este ca cel mai bine ii defineste urmatoarea fraza: „marele haos s-a privit intr-o oglinda si si-a descoperit linistea”.

Numarul 9 Sursa: sivmaria.blogspot.com
Numarul 9
Sursa: sivmaria.blogspot.com

Si de aici se pot intelege multe desigur in primul rand caracterul lor bulversant care electrocuteaza, atrage, socheaza, lasa amprente de nesters asupra celor cu care se intalnesc pe parcursul existentei lor. Aceste contradictii par sa fie create de misticismul lui Neptun, guvernatorul celor nascuti sub vibratia numarului 9, planeta fiind cea care le da o neliniste interioara, ei cauta ceva si nu isi dau seama prea curand ce, multi dintre acesti nativi isi petrec intreaga existenta fara sa aiba un sens. Cert este ca pana la o anumita varsta vor lasa o impresie nu tocmai buna apropiatilor, avand aceasta lume interioara in care se da o lupta crancena continuu. Iar daca spunem Neptun, trebuie sa spunem si Pesti. Referitor la aceasta idee, putem insa sa le oferim nativilor cu pricina o ocupatie care poate ii va mai tempera putin: teatrul. Daca doresc sa se indrepte catre aceasta directie, ar putea sa isi implineasca fanteziile, sa se mai domoleasca si asa sa nu ii mai ameteasca nici pe cei din jurul lor.

Citește și:  Semnele solare in astrologie

Cele mai importante calitati ale acestor nativi sunt sinceritatea, modestia, simtul compasiv si umanitar. Insa un mare defect al lor este fantezia. Sunt atat de fantezisti, incat se poate sa ii pierzi pe vreun taram fermecat si asa sa isi petreaca intreaga existenta, facand te miri ce, ca si profesie, insa atat cat le permite sa viseze nu le pasa daca lucreaza la un chiosc de ziare sau daca aduna gunoiul de pe strada. Aici poate sa fie marea lor problema deoarece cu timpul isi pierd esenta. Ideal ar fi sa incerce inca din copilarie sa citeasca mult si sa isi exerseze creativitatea in lucruri prolifice. Un alt punct bun al acestor nativi este si faptul ca nu pot fi tradati, chiar daca ei de multe inchid ochii si se fac ca nu au observat minciuna, in realitate si-au dat seama si de cea mai mica falsitate. Adesea ii inteleg foarte bine pe cei din jur si rezoneaza cu nevoile lor, sunt empatici, incearca mereu sa ajute, chiar uitand de propria persoana. Ca sfat foarte util, puteti lua in considerare urmatorul: stai cat mai mult in societate, intre oameni, vorbiti, comunicati, evitati singuratatea deoarece va este daunatoare. Iar asta o spunem pentru ca in momentul in care veti fi singuri, fie va umpleti de ganduri rele, fie uitati. In plus, sunteti foarte predispusi la depresie.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.