Interpretare vis in care esti pedepsit in iad

0
574
Interpretare vis in care esti pedepsit in iad

Interpretarea viselor in care esti pedepsit in iad se refera la greseli sau comportament neadecvat pe care o sa il ai si pentru care o sa pierzi anumite lucruri.

Totodata mai reprezinta si o schimbare importanta care va avea loc in viata ta. Daca visezi ca esti in iad si esti pedepsit s-ar putea ca in realitate sa cheltui peste masura, se poate ca sa te atraga niste ispite atat de mult incat sa nu mai tii cont de nimic si sa iti risipesti intreaga munca sau agoniseala.

Visul in general ilustreaza in mare parte situatii pe care le constientizezi ca fiind daunatoare intr-un fel sau altul, se poate ca in realitate sa ai in curand mustrari de constiinta in ceea ce priveste atitudinea pe care ai avut-o fata de cineva la un moment dat.

Daca in viata reala te simti cumva vinovat(a) fata de familia ta sau de fata parintii tai atunci visul semnifica faptul ca in scurt timp cineva o sa iti reproseze acest lucru si o sa iti creeze o stare depresiva accentuata. Ai da orice doar sa scapi de privirile acuzatoare si de mustrarile celor din jur.

pedepsit in iad

Visul simbolizeaza o stare emotionala foarte joasa plina de regrete si incertitudini. Daca in realitate ai parcurs o perioada foarte grea in care te-ai confruntat cu multe greutati si lipsuri visul te anunta in acest fel ca acea perioada se apropie de final si in curand o sa ai oportunitatea de a-ti schimba viata in bine, reprezinta un semn de transformare interioara profunda.

Citește și:  Interpretare vis in care ai ajuns in iad

Daca in viata reala ai avut conflicte cu cineva si ai ajuns la capatul puterilor, iti dai seama ca nimic nu are sens, atunci visul semnifica faptul ca in scurt timp acel conflict se va diminua considerabil sau va disparea, se poate ca dintr-o data sa nu mai ai de-a face cu o persoana anume din viata ta.

Visul in care esti in iad si esti pedepsit(a) poate face referire la o rasplata pe care o vei primi in urma unei munci foarte dificile, semnifica o recompensa dupa indelungi suferinte. Daca visezi aceasta scena atunci este posibil ca in realitate sa ti se recunoasca anumite drepturi pe care le-ai pierdut in trecut, sau poate vei capata inapoi ceea ce ti s-a luat pe nedrept.

Visul in care esti in iad iar in realitate esti o persoana destul de instarita poate sa semnifice urmarea unor evenimente mai putin placute. S-ar putea sa pierzi o afacere sau o oportunitate de a castiga niste bani.

Daca in realitate esti o persoana saraca atunci visul este un semn ca o sa urmeze o perioada de timp mai buna, o sa scapi de niste datorii sau o sa iti gasesti un loc de munca mai bine platit.

In cazul in care esti o persoana buna si altruista visul este un semn ca in viata reala o sa faci un salt enorm in plan spiritual, o sa te desprinzi din carapacea unor cutume sau sisteme de valori care pana nu demult iti afectau viata si comportamentul intr-un mod cat se poate de negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.