Interpretare vis in care cureti fructe sau legume

0
979
Interpretare vis in care cureti fructe sau legume

Interpretarea viselor in care cureti fructe sau legume reflecta in mare parte situatii in care doresti sa iti imbunatatesti situatia materiala sau sentimentala ori incerci sa rezolvi cu greutate unele probleme.

Daca visezi ca ai niste fructe pe care incepi sa le cureti este un semn ca in scurt timp o sa faci ultimele pregatiri pentru a pune la punct o situatie sau un plan, te pregatesti sa dai lovitura cum s-ar spune.

Visul semnifica castiguri si benefici, sugereaza faptul ca munca ta o sa fie rodnica doar ca mai ai de muncit putin pana o sa dai de rezultatele dorite.

Daca visezi ca ai niste mere pe care le cureti de coaja ilustreaza in realitate dorinta nebuna de a gusta din placerile amorului, s-ar putea ca in curand sa te indragostesti nebuneste de o persoana pe care o simpatizezi de ceva timp.

In cazul in care visezi ca ai niste pere pe care le cureti atunci este posibil sa ai unele dificultati in a-ti atrage simpatia cuiva sau sa te intelegi cu un partener la impartirea unor profituri, visul este un semn ca in scurt timp o sa depasesti neintelegerile si o sa ajungi la un punct comun. Visul reflecta discutii prelungite dar care se termina cu bine pentru tine, o sa fii multumit(a) de alegerile facute in privinta unei persoane de sex opus sau a unui partener de afaceri. De asemenea, daca in casa exista unele mici contre sau vorbe mai grele poti sa stai linistit(a) deoarece ele se vor termina in curand.

produse curatate

Daca visezi ca ai niste gutui pe care le cureti de coaja atunci este posibil sa te intelegi cu niste neamuri in privinta unei mosteniri comune, s-ar putea sa cazi la pace si sa accepti partea care iti este oferita de catre ceilalti fara a incerca sa pui mana pe mai mult. Visul in aceasta situatie este un semn de colaborare eficienta intre neamuri, intelegere tacita si benefica pentru toata lumea.

Citește și:  Interpretare vis in care semeni legume sau cereale

In cazul in care visezi ca ai niste morcovi pe care ii cureti atunci s-ar putea ca in realitate sa iti imbunatatesti substantial viata sexuala si de familie, visul simbolizeaza potenta si fertilitate, reflecta faptul ca in curand o sa ai o adevarata stare de multumire si implinire sufleteasca in acest plan.

Daca visezi ca ai niste cartofi pe care ii cureti de coaja este un semn ca in realitate te grabesti sa iti atingi un obiectiv financiar pe care il urmaresti de mult timp, esti foarte nerabdator(oare) sa atingi un anumit nivel financiar sau de stabilitate impreuna cu familia ta sau cu perechea ta.

In situatia in care visezi ca tai coaja unei sfecle semnifica faptul ca o sa scapi foarte curand de unele griji din casa sau o sa detensionezi anumite relatii pe care le ai cu cei apropiati – prieteni sau colegi, o sa ai spor la bani si munca sau activitatile tale vor intra intr-o noua etapa, o etapa plina de satisfactii si profituri.

Daca visezi ca ai o ceapa si o cureti de coaja inseamna ca in realitate o sa ai nelamuriri in legatura cu cineva, o sa descoperi adevarata fata a unei cunostinte sau a unui prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.