Interpretare vis in care esti un colectionar

0
207
Interpretare vis in care esti un colectionar

Interpretarea viselor in care esti un colectionar se refera in principiu la modalitatea cu care iti alegi si pastrezi cunostintele sau anturajul si modul deosebit dupa care te raportezi la relatiile tale.

A visa ca esti un colectionar sugereaza faptul ca in viata reala ierarhizezi anumite realtii in functie de talentele si capacitatile pe care le au anumite persoane. Deca observi ca cineva denota valoare spirituala ori materiala te zoresti sa asezi acea persoana intr-un prim plan al atentiei tale. Visul reflecta ca in realitate esti o persoana foarte abila in a cantari aptitudinile si talentele celorlalti, te pricepi bine sa clasifici categorii de persoane si actiuni asa cum putina lume o face.

Daca visezi ca te uiti si aranjezi pe rafturi diferite obiecte de arta sau carti, bibelouri sau tablouri atunci inseamna ca iti pretuiesti mult relatiile pe care le ai, semnifica faptul ca stii sa triezi oamenii care sa fie in preajma ta. Daca esti un om de afaceri sau o persoana careia ii place sa intreprinda actiuni financiare visul este un semn de clarviziune in investitii, meticulozitate in manipularea banilor si multa iscusinta in intretinerea relatiilor de parteneriat cu alte persoane.

In acelasi timp visul mai prevesteste si viata calma, chibzuinta, bunastare in familie sau intalniri de afaceri foarte profitabile.

Daca visezi ca iti privesti colectia de arta este un semn de realizare intr-o actiune de ordin financiar, se poate spune ca orice vei planui in acest sens are sanse foarte mari de reusita in urmatoarea perioada. Daca visezi asa ceva si esti o persoana destul de modesta din punct de vedere material atunci este un semn ca in viata reala ai iscusinta de a pastra un anumit standard de viata pentru tine si familia ta.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi numele tau scris pe ceva

colectie de bratari colorate

In cazul in care nu esti casatorit(a) visul se refera la oportunitatea de a avea o viata exotica alaturi de persoane excentrice. In unele cazuri visul in care iti privesti operele de arta mai poate sugera si faptul ca te afli intr-o perioada de stagnare, nu ai sansa  de a avansa in calea ta sau s-a intamplat ceva si esti nevoit(a) sa te opresti subit.

Totodata, visul in care esti colectionar mai denota si obsesia pentru ordine si evaluare, dintr-o astfel de perspectiva putandu-se afirma ca iti place sa ai o anumita grija pentru a pune lucrurile la locul potrivit. S-ar putea ca in realitate sa inceapa o scurta perioada pentru tine in care iti vei face ordine in viata, daca esti o persoana destrabalata atunci urmeaza sa te trezesti la realitate in curand si sa incepi o actiune de curatenie prin jurul tau, asta insemnand inclusiv detasarea de persoanele care nu iti plac sau care nu iti aduc un plus de valoare.

Semnificatiile in acest sens sunt multe insa tema generala se pastreaza si anunta o reasezare pe un fagas normal a vietii tale. In situatia in care esti o persoana calculata visul poate semnifica si faptul ca in curand este posibil sa iei parte la niste activitati care au ca scop analizarea si ordonarea unor date, cunostinte sau evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.