Interpretare vis in care esti intr-o biblioteca plina cu panze de paianjen

0
103
Biblioteca veche, Foto: moirainfrance.wordpress.com

Interpretarea viselor in care esti intr-o biblioteca plina cu panze de paianjen are legatura cu responsabilitatile ce iti revin la locul de munca sau intr-o alta situatie care presupune accesul la informatii, reguli bazate pe principii clare sau ordine desavarsita. In alta ordine de idei, a visa asa ceva mai simbolizeaza si situatiile in care vrei sa conectezi anumiti factori in activitatea ta, de exemplu ai de gand sa pui in legatura una sau mai multe persoane cu scopul definit de a realiza un proiect comun, sau se poate intampla se te gandesti in curand la realizarea unei baze de date care sa cuprinda toate informatiile relevante vis a vis de activitatea pe care o desfasori.

Biblioteca veche, Foto: moirainfrance.wordpress.com
Biblioteca veche, Foto: moirainfrance.wordpress.com

Daca iti apare in vis ca te plimbi doar printr-o biblioteca este un semn ca o sa ai anumite neintelegeri la serviciu, se poate sa nu fie cineva multumit(a) de rezultatele tale, in general vorbind semnifica si o stare de indoiala, de nehotarare la locul de munca. Nu ar fi o surpriza deloc sa afli in cateva zile ca in cadrul unei sedinte o sa fi criticat in legatura cu lipsa ta de implicare.

Daca visezi panze de paianjen care cuprind rafturile de sus pana jos si nu ai cale de trecere mai departe este un semn ca te invarti intr-un anturaj sau lucrezi undeva unde se pune mare pret pe colaborare si sinteza informatiilor, poate sa fie la urma urmei vorba si de relatii cu publicul dar mai cu seama are legatura cu politica interna a unei activitati desfasurate in mod organizat.

Citește și:  Interpretare vis in care apar jucarii pe care ti le doresti sa le ai

La nivel strict personal semnifica neimplicare sau lipsa posibilitatii de a te implica intr-o treaba complexa, in ceva care sa necesite multe resurse si factori de analiza. Intr-un caz cu totul particular poate sa reflecte si indecizia sau imposibilitatea ta de a trata o problema personala sau o situatie de confuzie in familie. Faptul ca te incurci in panzele de paianjen din biblioteca nu reflecta neaparat un pericol sau o situatie de impas in relatiile de afaceri, se poate foarte bine sa indice doar faptul ca esti implicat in anumite rapoarte in cadrul unei firme sau esti in mijlocul unei activitati profesionale pe care trebuie sa o rezolvi neaparat.

Panzele de paianjen in vis simbolizeaza contactele, rapoartele de serviciu, activitati interconectate sau afaceri personale care se intrepatrund cu alte activitati din domenii diferite. Daca visezi ca esti prins ca intr-o capcana in panze si te straduiesti fara succes sa scapi atunci este un semn care anunta o posibila schimbare de serviciu sau, de asemenea, poate insemna faptul ca ai intrat intr-o incurcatura ce poate sa iti produca mari insatisfactii.

Acest vis poate ilustra in modul cel mai frumos stadiul la care te afli tu in realizarea unui proiect, daca este un caz care te depaseste din punct de vedere intelectual sau iti creeaza doar dificultati mari. Daca visezi ca reusesti sa te desprinzi din panza intr-o biblioteca semnifica reusita personala intr-o activitate complexa, simbolizeaza faptul ca o sa reusesti sa rezolvi o problema foarte complexa.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.